09 / 05 / 2024

Elektronikçiler Kooperatifi

Elektronikçiler Kooperatifi

1995 yılında Perpa Ticaret Merkezi'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bine yakın dükkanın bin 600'ü Elektronikçiler Kooperatifi'ne yaklaşık 4 trilyon lira bedelle satışı konusunda taraflar anlaşmaya varmış.

1995 yılında Perpa'daki 1.600 dükkanın satışı gerçekleşmiş!

1995 yılında Perpa Ticaret Merkezi'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bine yakın dükkanın bin 600'ü Elektronikçiler Kooperatifi'ne yaklaşık 4 trilyon lira bedelle satışı konusunda taraflar anlaşmaya varmış.

Kredi kartı sınırlaması cep telefonu satan esnafı zora soktu!

KAYSERİ Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mehmet Alan, kredi kartıyla cep telefonu satışına getirilen kısıtlamanın esnafı mağdur etliğini açıkladı. Uygulamanın devamında ise 2015 yılı içinde birçok cep telefonu satan esnafın kepek kapatacağın

Erdemli'de sulama kooperatifi kuruldu!

Erdemli'de çiftçiler biraraya gelerek sulama kooperatifi kurdu. Pınarbaşı Mahallesi'ndeki tarımsal arazilerinin sulanması için mevcut depolarda toplanan suların çiftçiye dağıtımını düzenlemek üzere Sınırlı Sorumlu Erdemli Sulama Kooperatifi kuruldu.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 94,02'ye ulaştı.

Karel Elektronik Yönetim Kurulu Kararları revize edildi!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 03.04.2014 tarih ve 2014/6 sayılı, 10.04.2014 tarih ve 2014/8 sayılı ve 18.04.2014 tarih ve 2014/9 sayılı yönetim kurulu kararlarını revize etti...

Elektrik-elektronik sektöründen 4 ayda 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirildi!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği'nden ( TET ) yapılan açıklamaya göre, Elektrik-elektronik sektörünün, bu yılın ilk 4 ayında 4 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiği belirtildi.

Varıcılar Elektronik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varıcılar Elektronik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Varıcı, Ramazan Varıcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Çekmeköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Elektronik eşya ihracatı yüzde 20,7 arttı!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği verilerinden derlenen bilgiye göre, geçen yılın ocak-mart döneminde 573 milyon 656 bin dolar olan sektördeki ihracat, bu yıl aynı dönemde yüzde 20,7 artarak 692 milyon 624 bin dolara çıktı.

Çifçiler Holding Beşiktaş'ta akaryakıt istasyonu tadilatı için onay bekliyor!

Çifçiler Holding Beşiktaş Nisbetiye'deki 2 bin 246 metrekarelik akaryakıt istasyonu alanı tadilatı için avan proje onayı bekliyor. Çifçiler Holding A.Ş Beşiktaş Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu...

Kurtboğan İnşaat Elektronik Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtboğan İnşaat Elektronik Oto Parçaları Petrol Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Ali Güleç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da kuruldu.

Elektrik-elektronik sektöründen ilk çeyrekte 3 milyar dolarlık ihracat!

Elektrik-elektronik sektörünün ihracatı, 2014 yılının ilk çeyreğinde 2 milyar 947 milyon dolara ulaştı. Sektör, mart ayında yüzde 16,5 artışla 1 milyar 79 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı!

Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Vestel Elektronik'in Vesbe hisseleri yüzde 93,53'e ulaştı.

Elektronikçiler Kooperatifi Haberi

Elektronikçiler Kooperatifi



Perpa yosun tutmaktan kurtuluyor


Perpa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 2 bine yakın dükkan boş durmaktan ve yosun tutmaktan kurtuluyor. Belediye'ye ait 2 bin dükkanın bin 600'ünün Elektronikçiler Kooperatifi'ne yaklaşık 4 trilyon lira bedelle satışı konusunda taraflar anlaşmaya vardı.


   Dünyanın en büyük monoblok gövdeli iş merkezi olan İstanbul Perpa, kötü kaderini yenmek üzere. Faaliyete geçtiğinden bu yana Belediye'ye ait dükkanların boş durması Perpa'ya bir türlü canlılık getirmiyordu. Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin dükkanın Elektronikçiler Kooperatifi'ne devri konusunda taraflar anlaşmaya varınca, Perpa'nın da hayat bulması için yol açılmış oldu.

   Elektronikçiler Kooperatifi Yönetimi'nin 18 Haziran'daki Genel Kurul'unda üyelerinden tam yetki alarak,...