10 / 05 / 2024

Elhaznevi Basın İnşaat adres

Elhaznevi Basın İnşaat adres

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

Innovia 4 mağdurlarından son dakika basın açıklaması!

Innovia 4 projesinden konut satın alanlar, inşaatın durdurulduğunu ve evlerinin teslim edilmediğine dikkat çekerek son dakika basın açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Investvadi basın toplantısı 2 Haziran'da!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen yeni projesi Investvadi görücüye çıkıyor. Investvadi'nin basın toplantısı 2 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Basın Yayın İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Çay tarafından kuruldu. 

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metrosu ne zaman açılacak?

12 istasyondan oluşacak Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın inşaatında sona geliniyor. 2019 yılının ilk yarısının açılması planlanan proje ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Avcılar İnşaat Caddebostan basın lansmanı 4 Nisan'da!

Avcılar İnşaat'ın İzmir Bornova Doğanlar bölgesinde 6 bin metrekarelik arsa ve 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçireceği Caddebostan projesi basına lanse edilecek. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Elhaznevi Basın İnşaat adres Haberi

Elhaznevi Basın İnşaat adres

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Maruf Haznevi tarafından kuruldu. 

Elhaznevi Basın İnşaat İthalat İhracat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...