05 / 05 / 2024

Elif Bilge Duran

Elif Bilge Duran

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Şener, Kemal Duran, Elif Bilge Duran tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Duran ve Tacettin Duran ortaklığında kuruldu.

Boşta duran telefonlar için kritik karar: IMEI havuzundan çıkartılarak siyah listeye alınacak!

resmi Gazete'nin bugünkü sayısında sinyal alınamayan telefonlar için kritik karar alındı. Bir yıl boyunca kesintisiz sinyal alınmayan boşta duran telefonlar IMEI havuzundan çıkartılıp siyah listeye alınacak. İşte detaylar...

Elif Akarlılar kimdir, kaç yaşında?

Türk iş kadını ve Mavi Jeans'in yönetim kurulu üyesi olan Elif Akarlılar kimdir? Elif Akarlılar kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elif Uyar Gayrimenkul Ve Şehir Planlamacılığı Ticaret Limited Şirketi Başiktaş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Elif Uyar tarafından kuruldu.

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Aksu Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksu tarafından kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Elif Plus Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Elif Plus Yapı Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Altun tarafından kuruldu.

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Akdal Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Elif Akdal tarafından kuruldu.

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugüb Şişli'de Çağatayhan Sevim ve Gülçin Sevim ortaklığında kuruldu.

Elif Bilge Duran Haberi

Elif Bilge Duran

KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezgin Şener, Kemal Duran, Elif Bilge Duran tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


KDS Kentsel Dizayn Stüdyosu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a. Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını  yapmak.  b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir.  c. Her türlü katı...