10 / 05 / 2024

elif burçak seyrantepe

elif burçak seyrantepe

Soyak Mavişehir Optimus’tan ev alan Elif Burçak Seyrantepe yapılan çekilişte 1 adet Renault Yeni Clio Joy 1.2’nin de sahibi oldu...

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Homes Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Su Durhasan ve Gıll Joshua Davıd ortaklığında kuruldu.

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snc Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Sencer Çokgör tarafından kuruldu.

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

Erden Timur'un yolu!

Forbes Türkiye’nin Genel Yayın Yönetmeni Burçak Güven bu ay “editörden” köşesinde Erden Timur’u anlattı…

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Temel, Yusuf İslam Arslan ve Burçak Özsoy ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Ca Sağlık Turizn İnşaat Anonim Şirketi Reşat Cankurt ve Elif Akdağ ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Leedproje Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leedproje Mühendislik Mimarlık İnşaat Danışmanlık ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Barış Burçak Toprakçı tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu.

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgül Taahhüt İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Aygül tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Burçak Sokak'ta kuruldu.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

En İyi Eğitim Binası Ataşehir Burçak Eyüboğlu İlkokulu!

2015-2016 eğitim-öğretim yılında İstanbul Batı Ataşehir'de hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı.

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi açıldı!

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Eyüboğlu Koleji'ne En İyi Eğitim Binası ödülü!

Bu sene hizmete açılan Burçak Eyüboğlu İlkokulu ve Ortaokulu, gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirleyen Sign of the City Awards'ta 'En İyi Eğitim Binası Birincilik Ödülü'nü kazandı

elif burçak seyrantepe Haberi

elif burçak seyrantepe


Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan Soyak’ın; Soyak Park Aparts, Soyak Evostar, Soyak MavişehirOptimus ve Soyak Siesta’dan 9 Ocak-14 Şubat 2013 arasında ev satın alanlar arasında düzenlediği otomobil kampanyası çekilişinin talihlisi İzmir’den Elif Burçak Seyrantepe oldu. Soyak Mavişehir Optimus’tan ev satın alan Seyrantepe, 1 adet Renault Yeni Clio Joy 1.2’nin de sahibi oldu.


Her 100 bin TL ve katları için bir çekiliş hakkının kazanıldığı otomobil kampanyasına İstanbul’da yer alan Soyak Park Aparts, Soyak Evostar ve İzmir’de yer alan Soyak Mavişehir Optimus ve Soyak Siesta’dan 9 Ocak-14 Şubat tarihleri arasında ev satın alan toplam 141 kişi katıldı. Soyak Mavişehir Optimus Satış Ofisi’nde noter huzurunda halka açık olarak yapılan çekilişte otomobil kazanan talihli Elif Burçak Seyrantepe hem ev hem de...