26 / 05 / 2024

elif dağdeviren otel inşaatı

elif dağdeviren otel inşaatı

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

Elif Dağdeviren Assos’ta ekolojik otel yaptırıyor!

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

Moldova'dan Türk iş adamlarına yatırım çağrısı!

Moldova Yatırım Ajansı Direktörü Rodica Verbeniuc, Türk yatırımcıların Moldova'da özellikle otel ve inşaat endüstrilerinde başarılı hikayelere imza attığını söyleyerek yatırım çağrısı yaptı.

Niziplioğlu Holding iki otelle Kapadokya’ya çıkarma yapıyor!

Niziplioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Niziplioğlu, Kapadokya’da iki otel yatırımı için çalışmalara hız verdiklerini açıkladı...

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Yerli ve yabancı firmalar Bodrum'da devamlı otel yapıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Bodrum’a devamlı otel yatırımı yapıyor. Ancak Bodrum’da yapılan yazlık konut ve özellikle otel sayıları ve yatak sayıları bilinemiyor...

Kinesis İnşaat Asmalımescit'te 2 tarihi binayı otele çevirecek!

2010 yılında Alaçatı'da Alâ Otel markasıyla otelcilik işine adım atan mimar Orhan Bayrak, şimdi de Asmalımescit'te iki tarihi binayı otele dönüştürmeye hazırlanıyor...

elif dağdeviren otel inşaatı Haberi

elif dağdeviren otel inşaatı

Turizm sektörünün önemli isimlerinden Cem Kınay ve gazeteci eşi  Elif Dağdeviren, ekolojik otel inşası için çalışmalara başladı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Assos’ta yapmayı planladıkları The Gaia Farm, çevre dostu lüks bir butik otel olacak. İçinde yaşadığımız yorucu çağın kaosundan bir süreliğine kaçmak isteyenleri ağırlamak amacıyla oluşturdukları projenin içinde ayrıca sekiz adet ev de yer alıyor. 

Magic Life Otelleri’nin kurucusu olan ve Avrupalı turistleri “her şey dahil” konseptiyle bir araya getiren Cem Kınay, bir süre önce aktif otelciliği bırakmıştı ve yatırımcılara konsept danışmanlığı yapıyordu.

Çift, kültür sanatla yoğrulmuş, doğayla iç içe bir yaşama geçmeyi iple çekiyor. Bu amaçla “Anatolity Sürdürülebilir Kültür ve Turizm Vakfı”nı da kuran çift, Anadolu’nun değerlerini korumak ve dünyaya tanıtmak istiyor.

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut...