12 / 05 / 2024

Elif Özdemir hayatı

Elif Özdemir hayatı

Mimar Elif Özdemir kimdir? Mimar Elif Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Elif Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Elif Özdemir...

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Öznur Özdemir Özaltın vefat etti!

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Öznur Özdemir Özaltın, hayatını kaybetti. 

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Elif Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile Faruk Özdemir ve Fahri Emre Özdemir ortaklığında kuruldu. 

Limak son bir yılda 11.2 milyar dolarlık iş aldı!

Dünyanın en büyük müteahhitleri listesinde 85. sıraya yerleşen Limak, son bir yılda ortaklarıyla tam 11.2 milyar dolarlık iş aldı. Özdemir, "İş hayatı matrix gibi sizi hep büyümeye itiyor" diyor ve ekliyor: İnanıyoruz ki Türkiye'nin büyümesi Doğu'dan gelecek.

Ebru Özdemir: Havaalanı yapmış kadar mutluyum!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Elif Ergü, Limak Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elif Alçı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kevser Özdemir ve Halil İbraihim Karakoç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özak Hayat Tepe'deki 51 daire 13.6 milyon Euro'ya satıldı!

Bayrampaşa'da Özak GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesindeki 51 adet dair Elif Emlak'a toplam 13 milyon 612 bin 120 Euro + KDV bedelle satıldı.

Nihat Özdemir'in acı günü! Annesi Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, cumartesi Kocatepe Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Elif Dürüst Şişli'deki mağazasını bugün açıyor!

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

Özdemir Prefabrik rotasını Karaisalı'ta çevirdi!

Sarıçam İlçesinde "Dört mevsim huzur, hayat boyu güven" sloganıyla prefabrik ve yap- sat ile işe başlayan Özdemir Prefabrik Şirketi, yatırımlarını şimdi de Karaisalı'ya yönlendirdi.

Limak Holding'in acı günü! Gülseren Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Elif Özdemir hayatı Haberi

Elif Özdemir hayatı

Elif Özdemir kimdir?

Elif Özdemir, 1963 Mersin doğumlu Elif özdemir, Mimar Sinan üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1985 yılında mezun olmuş ve çeşitli bürolarda mimar, ekip ve atölye şefi, proje müdürü olarak çalışmıştır. 


Kurucusu olduğu Plan A'da mimari-dekorasyon-uygulama çalışmalarına devam eden özdemir'in çeşitli yarışmalarda ödülleri bulunmaktadır. 


Anadolu Kültür A.Ş.'nin kurucu ortağı olarak Diyarbakır, Viranşehir, Kars, Batman, ... İstanbul'da gönüllü danışmanlıklar yapmaktadır. Tiyatro oyunları ve kısa filmlerin sahne düzenlemeleri çalışmaları arasındadır.


Mimar Elif Özdemir projeleri..

Yirikler Tanıtım Ofisi (2011)

Lush Galata (2011)

Lush 5. Kat (2011)

Noa Galata Üçlemesi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Tatarbeyi (2008)

Noa Galata Üçlemesi Lüleci Hendek (2008)

Noa Galata Üçlemesi Ali Hoca (2008)

Lush Hip Hotel - Sıraselviler (2006)

Sıraselviler No:50 Bina Restorasyonu (2005)

Bilgi Üniversitesi Tophane Yurt Binası (2005)

Beyoğlu Belediyesi Giriş Holü (2003)

Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü 2.Bina (2003)

Diyarbakır Sanat Merkezi (2002)

Galatasaray'da...