05 / 05 / 2024

Elife Dilekçi

Elife Dilekçi

Aleyse İnşaat Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yıldırım, Elife Dilekçi, Zeynep Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da kuruldu.

Olayan Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Olayan Group İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Fırat Dilekçi tarafından kuruldu.

Mirbend İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbend İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Çiçek tarafından kuruldu.

Bitlis Devlet Hastanesi’nde çevre düzenlenmesi başlatıldı!

Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Erdal Dilekçi; çevre düzenlenmesi, otopark ve yeni kantin yapımıyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi. Dilekçi, "Kış aylarında hastane bahçemiz çamur içerisinde kalıyordu.

Kayyımlık dilekçesi örneği!

Kayyım, belirli işleri görmek veya malvarlığını yönetmek için atanıyor. Kayyım atanması için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile mahkemeye başvuruluyor. İşte kayyımlık dilekçesi örneği!

Elektrik itiraz dilekçesi örneği!

Elektrik aboneleri kimi zaman gerçek kullanım bedelinden yüksek gelen fatura bedeli ile karşılaşabiliyor. Bu durumda bir dilekçe ile itiraz edilebiliyor. İşte elektrik itiraz dilekçesi örneği..

Reddi miras için dilekçe örneği 2015!

Bir kimsenin vefatı halinde yasal mirasçıları, kalan mirasın borç olması nedeni ile mirası reddetmek isteyebiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte reddi miras için dilekçe örneği 2015..

Vasiyetin iptali davası dilekçe örneği 2015!

Vasiyetnamenin iptal edilmesinde menfaati bulunan mirasçı veya vasiyet alacaklısı tarafından bir dilekçe ile hukuk mahkemesine açılabiliyor. İşte vasiyetin iptali davası dilekçe örneği 2015..

İnşaat ruhsatı dilekçesi örneği!

Arsa üzerine yapılmaya başlanacak yapıya inşaat ruhsatının alınabilmesi için belediyeye bir dilekçe ve diğer gerekli belgeler ile müracaat edilmesi gerekiyor. İşte inşaat ruhsatı dilekçesi örneği 2015..

Kira artışı davası dilekçesi örneği!

Kira bedelinin belirlenmesine ilişkin dava her zaman açılabilir. Kira artışı davası açmak için bir dilekçe ile birlikte Sulh Hukuk Mahkemesine müracaat ediliyor. İşte kira artışı davası dilekçesi örneği..

Ortaklığın giderilmesi dava dilekçe örneği!

Paylı mülkiyete sahip olan paydaşlardan her biri, paylı mülkiyeti devam ettirme yükümlülüğü bulunmadıkça, ortaklığın giderilmesi davası açabiliyor. İşte, ortaklığın giderilmesi dava dilekçe örneği!

Ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir?

Vatandaşların mevcut adreslerinden taşınmaları halinde, belli bir süre içinde adres değişikliği için bildirim vermeleri gerekiyor. Peki, ev adresi değişikliği dilekçesi ne zaman verilir? İşte yanıtı..

İkametgah değişikliği dilekçesi 2015!

Nüfus Hizmetleri Kanunu gereğince her vatandaşın tek bir ikametgah adresinin bulunması gerekiyor. Değişiklik halinde bir dilekçe ile beyan veriliyor. İşte ikametgah değişikliği dilekçesi 2015...

Tenkis davası dilekçe örneği!

Saklı paylarının karşılığını alamayan mirasçılar, mirasbırakanın tasarruf edebileceği kısmı aşan tasarruflarının tenkisini bir dilekçe ile dava edebilirler. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte tenkis davası dilekçe örneği...

Elife Dilekçi Haberi

Elife Dilekçi

Aleyse İnşaat Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Yıldırım, Elife Dilekçi, Zeynep Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Aleyse İnşaat Elektrik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT : Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut prefabrik tatil sitesi turistik site spor sitesi sanayi sitesi otel motel  okul hastane iş hanı petrol istasyonu gibi nitelikte ve fabrikalar göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,inşa etmek ve kiraya vermek.Her özellikte gayrimenkul ile köprü tünel yol ve barajların yapım ve taahhütünde bulunmak ve bunlara ait bilumum sıhhi tesisat altyapı dekorasyon plan proje ihalelerine katılmak taahhütlerini yürütmek ve sonuçlandırmak yapı endüstrisinde...