19 / 05 / 2024

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon iletişim

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon iletişim

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Bak tarafından kuruldu.

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Tefal EY5018 airfryer görücüye çıktı! Teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer, Tefal güvencesiyle satışa çıktı. Tefal, son teknolojik özelliklerle donattığı EY5018 airfryer’ın tüm teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Mirkraft uzaktan kumandalı ısıtıcıda cazip fiyatlar ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Ekim ayına girilmesiyle beraber havalar hissedilir derecede soğurken, vatandaşlar da elektrikli ısıtıcıya ilişkin araştırmalarına hız verdi. Bu konuda ön plana çıkan ürünlerden biri de Mirkaft’ın uzaktan kumandalı ısıtıcısı oldu.

Daewoo D-Tr 6 programlı bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Beyaz eşya piyasasında iddialı bir bulaşık makinesiyle tüketicilerin beğenisini kazanmak isteyen Daewoo, D-Tr 6 programlı bulaşık makinesini görücüye çıkardı. Daewoo, ayrıca, bu ürünün tüm teknik özelliklerini de paylaştı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisi çıktı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri...

Hoover’dan resmen herkesin arzu ettiği ancak kimsenin bulamadığı bir teknolojik ürün geldi. Hoover, ürettiği MBC500UV 011 yatak temizleyicisini görücüye çıkardı. İşte Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisinin teknik özellikleri ve fiyatı...

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Göz alıcı tasarımı ve konforuyla ünlenen Kia Stonic’e zam geldi mi? Kia Stonic’in teknik özellikleri neler?

Kia’nın Türkiye’de satışa sunduğu araçlarından biri olan Stonic’e yeni zam gelip gelmediği merak ediliyor. Kia Stonic sahibi olmak isteyen aracın teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor. Peki, Kia Stonic’e zam geldi mi? İşte detaylar...

Vivo S17'nin teknik özellikleri açıklandı: Özellikle kamera performansı dikkat çekiyor!

Vivo'nun yeni modeli S17'nin teknik özellikleri gün yüzüne çıktı. Peki, kullanıcılara ne gibi özellikler sunacak?

Mazda C-X5'e kuruş zam gelmedi! 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mazda C-X5 modelleri arasında popüler olarak kabul edilen Mazda C-5X'e bu ay da zam uygulanmadı! Peki, Mazda C-X5'in fiyatı ne kadar? Mazda C-X5'in teknik özellikleri nelerdir? 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon iletişim Haberi

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon iletişim

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Bak tarafından kuruldu.

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu, ses izolasyonu yapmak. Isı ve ses yalıtımlı, giydirmeli dış ve iç cephe kaplama işleri yapmak. b.Her türlü binaların ses, ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalat, ithalat ve ihracatını yapmak, c.Mineral ses, ısı izolasyon malzemelerinin imalat, cüruf yünleri, taş yünü, madeni yünler, pul pul ayrılmış vermikulit, genleştirilmiş kil, soğuk tandış plakası, vb. ısı ve ses yalıtım malzemeleri imalatı. Her türlü konut, işyerleri, sosyal tesisler, kamu veya özel kuruluşlara ait binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı, su yalıtımı ve izolasyon ve...