13 / 05 / 2024

Elit Manzara satış ofisi adres

Elit Manzara satış ofisi adres

ANKARA'YA Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konuyla ilgili konuştu..

Ballıca Manzara Villaları satışta! Yeni proje! 

Çukurova Gayrimenkul ve MSY Yapı imzasıyla İstanbul Pendik'te yükselen Ballıca Manzara Villaları'nda satışlar başladı. Peki Ballıca Manzara Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm detaylar...

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Moskova'da elit konut satışlarında rekor bekleniyor!

Moskova'da elit konut satışlarında rekor bekleniyor. Knight Frank temsilcisi bu sene elit konut kategorisinde 1500 civarı satış beklediklerini dile getirdi.

Moskova'da lüks konut satışında rekor yaşandı!

Frank analistleri Moskova'da lüks konut segmentinde artış olduğunu bildirdi. Moskova'da geçtiğimiz yıl "elit" konut satışları 100 milyar ruble (1,6 milyar dolar) seviyesinde olduğu belirlendi...

Manzara Adalar'dan 25,8 milyon TL'lik ofis satışı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Manzara Adalar projesindeki 18 adet ofis 25 milyon 800 bin TL+KDV bedelle İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na satıldı...

Elit Manzara’da Disneyland seyahati hediye!

Elit Manzara projesinin 23 Nisan kampanyası çocukları sevindirecek. Elit Manzara, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara Disneyland seyahati hediye ediyor.

Elit Residence'ta 9.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Elit Residence'taki gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Lokum Evler'in yeni etabı Lokum Manzara satışa çıktı!

Konutların tamamı 154 metrekare 3+1’lerden oluşan Lokum Manzara etabında hiç peşinatsız konut sahibi olma fırsatı sunuluyor..

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları!

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede sıfır faizle 100 aya kadar ödeme imkanı sunuluyor...

Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı!

İnsay Yapı'nın Ankara'daki lüks projesi Elit Manzara Beytepe'de teslim için geri sayım başladı. Sınırlı sayıdaki dairelerin satışları 710 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Elit Manzara Beytepe fiyatları 2017!

Konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanan Elit Manzara Beytepe projesi, Elit - İnsay İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor...

Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Elit Manzara projesi 2018 yılı Haziran ayında teslim edilemeye hazırlanıyor. İşte Elit Manzara Beytepe güncel fiyatlar 2017...

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Elit Manzara satış ofisi adres Haberi

Elit Manzara satış ofisi adres

ANKARA'YA Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, geleceği oldukça parlak olan Beytepe'de "elit yaşamın" kapılarını açtıklarını ifade ederek, "Beytepe şu an Ankaralı konut alıcısının en fazla tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Biz de Elit Royal Residence ile bölgedeki bu gelişime önemli bir katkı sağladık. Beytepe'de yaşamın başladığı ilk projelerden birine imza atmanın gururuyla yeni projemizin startım verdik" dedi. 


Karma bir proje olacak 

Yıldızhan, "Elit Manzara" ismini verdikleri yeni projelerinin, Beytepe'de kaliteli ve konforlu yaşamı manzarayla bütünleştireceğini belirterek, şunları söyledi: "Elit Manzara karma bir proje olacak. Kule, alçak kat ve bahçe katından oluşacak projemizde toplam 119 konuta yer veriyoruz. İsminden de anlaşılacağı gibi, projede konutlarımız muhteşem bir manzarayla...