02 / 05 / 2024

elit residence kiralık

elit residence kiralık

Yapı Kredi Koray GYO, Elit Residence'taki dairesinin 3 yıl daha kiralanmasına karar verdi...

Moskova'da lüks kiralık evlere talep yüzde 29 arttı!

Moskova’da “elit” şeklinde nitelendirilen lüks kiralık evlere talep tekrar yükselişte. Savills şirketinin verilerinde, başkentte Haziran-Ağustos 2021 tarihlerinde imzalanan lüks kiralık konut sözleşmeleri geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 29 artış gösterdi. 

Yapı Kredi Koray GYO Elit Residence 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Elit Residence" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Elit Residence 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Elit Residence projesine ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Elit Residence'ta 9.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Elit Residence'taki gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Elit Residence'ın 2016 değerlemesi yayınlandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Elit Residence projesine ilişkin Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

A2 Residence Kadıköy teslim!

İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Göztepe bölgesinde hayata geçirilen A2 Residence Kadıköy teslim tarihi 2015 yılının Ekim ayı olması planlanıyor. Proje, Acat Yapı tarafından inşa ediliyor...

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Kiralık daire sayısında artış var!

Kiralık daire sayısında artış Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, son aylarda yatırımcının konuta yönelmesiyle birlikte kiralık ev sayısında artış gözlendiğini söyledi. Bu yıl, geçmiş yıllara oranla kiralık ev sıkıntısı kısmen aşıldı.

YHT Pendik'te kiralık konut fiyatlarını yüzde 55 arttırdı!

İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Treni Pendik'te konut fiyatlarında doping etkisi yarattı. Bölgede satılık konut fiyatları % 40, kiralık konut fiyatları ise % 55 artış gösterdi. Pendik'te konut projelerine her gün yenisi ekleniyor..

Ankara, İzmir ve İstanbul'da kiralık ev fiyatları arttı!

Yaz sezonun girmesiyle evlilik sezonu da açılmış oldu. Evlilik sezonunun da etkisiyle Ankara, İzmir ve İstanbul gibi büyük illerin kiralık konutlarında büyük artışlar söz konusu..

elit residence kiralık Haberi

elit residence kiralık


Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Elit Residence binasında bulunan 11. kat,30 no'lu ve Ekspertiz değeri KDV dahil TL 10,431 (KDV hariç TL 8,840) olan gayrimenkülümüzün KDV dahil TL 9,508 (KDV hariç TL 8,057) aylık bedelle 

3 yıl süreli kiralanmasına karar verilmiştir.


SPK nın Seri VI,No:11 ''Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin'' Seri VI, No:17 Sayılı Tebliğ ile değiştirilen 41.maddesinin dördüncü fıkrası çerçevesinde 2013 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında konu ile ilgili ortaklara bilgi...