12 / 05 / 2024

Elite For İnşaat Kimin

Elite For İnşaat Kimin

Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi M.Moshref Saad Abdelazız, N.E.M.S.Ahmedelghabaty, I.G.Mohamedahmed tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Abb İstanbul For İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükşehir'de Abduljabbar A.M Al-Mansob tarafından kuruldu.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Elite Internatıonal Group Restaurant Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Numan Ünvan tarafından kuruldu.

Rasco For İnşaat Tekstil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasco For İnşaat Tekstil Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  200  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad M. Alras tarafından kuruldu.

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Engineering Group İnşaat Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Alı Raouf Alı Alı tarafından kuruldu.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ali Balcı tarafından kuruldu.

Elite For İnşaat Kimin Haberi

Elite For İnşaat Kimin


Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M.Moshref Saad Abdelazız, N.E.M.S.Ahmedelghabaty, I.G.Mohamedahmed tarafından kuruldu.


Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.......




Elite For İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres; Şirinevler Mah.Meriç Sok. Toyak İş Merkezi...