07 / 05 / 2024

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat adresi

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat adresi

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, MM.E.Abdelraouf Elsayed Tahawy tarafından 40bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Yeni Levent'te 1.3 milyar TL'lik satış! DAP Gayrimenkul rakamları tek tek açıkladı! 

DAP Gayrimenkul, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirilmekte olan projelerdeki son durumu açıkladı. İşte DAP Gayrimenkul'un açıkladığı satış rakamları...

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Salam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Al Hasan tarafından kuruldu.

İkinci el araç ve gayrimenkul alım-satımında yeni dönem! Yönetmelik değişti, bakın yeni düzenlemeler neler getiriyor?

Gayrimenkul ve ikinci el araç ticaretinde yeni dönem başlıyor. Uzmanlar yeni dönemde güven ve şeffaflığın ön planda olacağını belirtiyor.

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Elıte Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Demir tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabi tarafından kuruldu.

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Farabi Homes Gayrimenkul Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Obulkasim Farabı tarafından kuruldu.

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Render El Shahbaa Group Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakri Karzon tarafından kuruldu.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Elıte Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elıte Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustefa Adam Humed tarafından kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alım satımı artık noterlerde de yapılabilecek!

Yeni kanunla beraber gayrimenkul alım satımları artık noterliklerce de gerçekleştirilebilecek. Peki yeni düzenlemenin detayları neler? İşte Noterlikten gayrimenkul alımı satımı detayları ve Avukat Nevin Can'ın konuyla ilgili o açıklamaları... 

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Creative Homes Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz'da Fulya Sakin tarafından kuruldu.

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat adresi Haberi

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat adresi

Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, MM.E.Abdelraouf Elsayed Tahawy tarafından 40 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.


Elıte Homes Gayrimenkul ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. - Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. - Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  - Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. - Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. - Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  - İnşaat taahhüt...