02 / 05 / 2024

Elkon Beton Mustafa Alpagut

Elkon Beton Mustafa Alpagut

Sanayici Mustafa Alpagut'un şirketi Elkon, Esentepe'de 20 milyon dolarlık rezidans projesine hazırlanıyor. 39 dairelik projenin iç dizaynı için Porsche Dizayn ile görüşmeler sürüyor

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Finike Belediyesi beton santralinin kapasitesini artırdı!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediyeye ait hazır beton tesisine yatırım yaparak, üretim kapasitesini 2.5 kat artırdı.

İsbet Beton Çelik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İsbet Beton Çelik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Mustafa Önder Sağlam tarafından kuruldu.

Elkon, Rusya’ya 10 beton santrali sattı!

Türkiye’nin en büyük ‘beton santralı ihracatçısı’ Elkon, Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesiyle iki ayda Rusya’ya 10 adet beton santrali sattı.

Elkon Çerkezköy'de beşinci fabrika için düğmeye bastı!

Türkiye'nin en büyük 'beton santralı' üreticisi Elkon'un sahibi Mustafa Alpagut, Çerkezköy'de beşinci 'makine üreten' fabrika yatırımına yakında başlayacaklarını açıkladı.

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Dal ve Mustafa Selalmaz ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikâyesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları anlattı.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikayesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları Yenigün'e anlattı.

Elkon Beton Rusya’da ithal beton santrali pazarında lider!

MOSKOVA’da gerçekleştirilen, 16. Uluslararası İnşaat Makinaları ve Teknolojileri (CTT-2015) fuarına katılan Elkon, Rusya pazarındaki gücünü pekiştirdi. Elkon Rusya’da ithal beton santrali pazarında yüzde 30’luk pay ile lider olduğunu belirtti.

Çimentosuz beton üretimini TUBİTAK destekledi!

Mustafa Kemal Üniversitesi ’ nde demir çelik fabrikalarının atık maddesi cüruf kullanılarak çimentosuz beton üretildi. Test çalışmalarının devam ettiği projeye TÜBİTAK destek verdi.

Seçkin Karot Beton Kesim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Karot Beton Kesim Hizmetleri Limited Şirketi, Mustafa Uyanık tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim 2014 tarihinde Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Mustafa Esgin: Geleceğin Nilüfer'ini halkımızla beraber planlayacağız!

Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan Aday Adayı olan Dr. Mustafa Esgin, " Geleceğin Nilüfer'ini halkımızla beraber planlayacağız, Nilüfer' de beton yığını istemiyoruz " de di...

Elkon 88 ülkeye beton santrali satıyor!

Türkiye'nin en büyük beton santrali üreticilerinden olan Elkon 88 ülkeye beton santrali satıyor

Elkon Beton Mustafa Alpagut Haberi

Elkon Beton Mustafa Alpagut

1970'lerde Türkiye'nin en popüler şarkıcılarını zirveye taşıyan besteleriyle ünlü Mustafa Alpagut, aslında bir sanayici. Şirketi Elkon, beton santrali, silo ve mobil santral üretimi gerçekleştiriyor. Bu alanda dünyanm en büyük üçüncü şirketi olan Elkon’un bugüne kadar 70 ülkeye kurduğu beton santrali sayısı yaklaşık 2 bin. Alpagut “Beş yıl içinde bu alanda dünya birincisi olmayı hedefliyoruz” diyor. 


Mustafa Alpagut, 1970'lerde Selçuk Ural, Ayla Dikmen, Ömür Göksel, Ferdi Özbeğen gibi dönemin popüler şarkıcılarını zirveye taşıyan besteleriyle ünlü bir isim. Ama aslında o bir sanayici. Hikayesi ise diğer işadamlarından oldukça farklı. Lise yıllarında gitar çaldığı orkestrasında müzikle uğraşan Alpagut, İstanbul Teknik Üniversitesi (ITÜ) Uçak Mühendisliği’nde okuduğu yıllarda da müzik çalışmalarını sürdürmüş. O dönemde yaptığı besteler dönemin popüler sanatçılan seslendirilmiş. Askerlik dönüşünde ise “Müzikle mi...