02 / 05 / 2024

Elmacık Göleti inşaatı

Elmacık Göleti inşaatı

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan Elmacık Göleti'nin yapımının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Hisar Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Elmacık Göleti inşaatı Haberi

Elmacık Göleti inşaatı


CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan Elmacık Göleti'nin yapımının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Türkmen önergesinde, Adana ili Aladağ ilçesinin özellikle Kökez ve Soğukoluk Mahalleleri başta olmak üzere diğer mahallelerinin tarımsal sulama amaçlı kullanacakları Elmacık Gölet'inin yapılmaması nedeniyle üretici ve çiftçilerin tarla ve bahçelerini sulayamamaktan şikayet ettiğini dile getirdi.


Türkmen'in soruları


1. Aladağ ilçesi ve köyleri için önem arz eden Elmacık Gölet'i ile ilgili yürüten bir çalışma var mıdır? Gölet hakkındaki planlamanız nedir?


2. Yöre halkı, üretici ve çiftçi için önem arz eden Elmacık Gölet'inin ne zaman tamamlanacağı ve bölge halkının hizmetine sokulacağı konusunda bir tarih verebilir...