29 / 09 / 2024

elmadağ sonbahar park temizliği

elmadağ sonbahar park temizliği

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, ilçenin temiz, şehircilik kriterlerin uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için,imar planlarında ayrılan yeşil alanların temizlenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti..

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Adıyaman Park AVM 2017'de açılıyor!

Toplam 72 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adıyaman Park’ın 30 bin metrekare kiralanabilir alanı ile ulusal tekstil markalarından teraslı yeme-içme alanlarına, eğlence ünitelerinden yüksek teknolojili sinema salonlarına kadar birçok ilki Adıyaman’a 2017 sonbaharında getiriyor.

Elmadağ'da çevre düzenlemesi devam ediyor!

Elmadağ Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün, İlçe genelinde park ve bahçeler, koşu yolları, kaldırım kenarları v.b. yerlerde yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışması devam ediyor.

Yedigöller Milli Parkı, turistleri ağırlamaya başladı!

Yedigöller Milli Parkı, sonbahar mevsimiyle doğa ve de fotoğraf tutkunlarını ağırlamaya başladı. Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı kentin tanıtımı için uzmanlarla teknik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bilecik Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sonbahar düzenlemeleri!

Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizde sonbahar mevsimine yönelik park ve bahçelerde düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalarda TOKİ bölgesinde bulunan orta refüjlerin çimlendirilmesi ve genel bakım çalışmaları yapıldı.

Elmadağ'da çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları hız kazandı!

Elmadağ'da çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları hız kazandı. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Belediye ekiplerinin Kemal Paşa Parkı, Kenan Evren köprüsü giriş ve çıkışları, Tatlıca Bloklarının temizliğine devam ettiklerini kaydetti.

Ankara Elmadağ'da parklarda sonbahar temizliği yapılıyor!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, ilçenin temiz, şehircilik kriterlerin uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için,imar planlarında ayrılan yeşil alanların temizlenmesi çalışmalarının devam ettiğini belirtti..

İnova Park Sarıyer'de fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilen İnova Park projesinde villalar 900 bin TL ile 1 milyon 200 TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin 2013 yılının sonbaharında gerçekleşmesi planlanıyor...

Marmara Park'ın temel atma töreni 1 Mart'ta yapılacak!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilen ve 2012 yılı sonbaharında Beylikdüzü / Esenyurt bölgesinde faaliyete geçecek olan Marmara Park Alışveriş, Eğlence ve Yaşam Merkezi Projesi'nin temel atma töreni 01 Mart 2011 Salı günü ge

Marmara Park AVM'nin temeli 1 Mart'ta atılacak!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilen ve 2012 yılı sonbaharında Beylikdüzü / Esenyurt bölgesinde faaliyete geçecek olan Marmara Park Alışveriş, Eğlence ve Yaşam Merkezi Projesi'nin temel atma töreni yapılacak  

Kayseri Park AVM, Sonbahar/Kış sezonunu açtı!

Sonbahar/Kış Sezonu'nu açan Kayseri Park AVM'den sadece Kayserililer değil civar şehirlerden gelenler de alışveriş yapıyor

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

elmadağ sonbahar park temizliği Haberi

elmadağ sonbahar park temizliği

Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından; Samsun yolu kenarından temizlik çalışmalarına başlanıp, kemal paşa parkı, Kenan evren köprüsü giriş ve çıkışları, tatlıca blokları temizlerken, çamlık alanında bulunan hafriyatlar, bölgede bulunan molozlar, yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışmayı da tamamlamış olup, koşu yolları, ana caddeler otobüs güzergâhları ve diğer mahallerin temizliği ve düzenlemesinin de program dâhilinde başlanacağını bildirdiler. 

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin;" İlçemizi modern, temiz , Şehircilik kriterlerin uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için,imar planlarında ayrılan yeşil alanların,rekreasyon alanlarının,park ve çocuk oyun alanları ile spor alanlarının yeterli, dengeli ve insan sağlığını göz önünde bulunduran temiz, bakımlı, fonksiyonel olarak halkın kullanımına sunulması maksadıyla yasaların verdiği görev, yetki ve sorumluluk bilinci içinde hizmetleri planlı, programlı, etkin ve...