05 / 05 / 2024

Elmadağ'da çevre düzenlemesi devam ediyor!

Elmadağ'da çevre düzenlemesi devam ediyor!

Elmadağ Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün, İlçe genelinde park ve bahçeler, koşu yolları, kaldırım kenarları v.b. yerlerde yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışması devam ediyor.



Elmadağ Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün, İlçe genelinde park ve bahçeler, koşu yolları, kaldırım kenarları v.b. yerlerde yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışması devam ediyor. Ayrıca yeşil alanların sulanması, tanzimi, bitkilerinin gelişmelerini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için düzenli bakımları da yapılıyor. 


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; "İlçemizi modern, temiz, Şehircilik kriterlerine uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için, imar planlarında ayrılan yeşil alanların, rekreasyon alanlarının, park ve çocuk oyun alanları ile spor alanlarının yeterli, dengeli ve insan sağlığını göz önünde bulundurarak temiz, bakımlı, fonksiyonel olarak halkın kullanımına sunulması maksadıyla yasaların verdiği görev, yetki ve sorumluluk bilinci içinde hizmetleri planlı, programlı, etkin ve uyum içinde yürütülmesini sağlamak için çalışmalarımız devam etmektedir." dedi. 


Yedigün Gazetesi 


Geri Dön