18 / 05 / 2024

Elmadağda çevre düzenlemesi

Elmadağda çevre düzenlemesi

Elmadağ Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün, İlçe genelinde park ve bahçeler, koşu yolları, kaldırım kenarları v.b. yerlerde yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışması devam ediyor.

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

Eyüpsultan Pirinççi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/100.000 Ölçekli İstanbul İli Çevre Düzeni Planı Değişikliği 1/5000 Ölçekli Revizyon + İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı askıda...

Japonya'da arazi ve arsa düzenlemesi ile afetler azaltılıyor!

Tokyo Üniversitesi’nden Doçent Doktor SETA Fumihiko, Japonya’da gelişmiş “arazi ve arsa düzenlemesi (AAD)” yöntemleri ile, nispeten düşük maliyetler ile kentsel alanların ve altyapının bakımı sağlanarak afetin azaltılmasına katkıda bulunulmaktadır” dedi.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Rize Salarha'da dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Rize Merkez Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Rize Salarha kentsel dönüşüm ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Merkez İlçesi Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Halkalı nazım uygulama ve çevre düzeni planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 842 ada, 37 parsele ilişkin 1/5000-1/1000 ve 1/100 bin ölçekli nazım uygulama ve çevre düzeni planı tadilatı askıda...

İBB'den Rumelihisarı'nda altyapı, çevre düzenlemesi ve satış ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş İlçesi'ne bağlı Rumelihisarı Mahallesi'nde altyapı, çevre düzenlemesi ve satış işi ihale ediyor..

Çevre düzenlemesi nasıl yapılır?

Apartman ve site gibi toplu yaşamların sürdürülüğü alanlarda çevre düzenlemesi nasıl yapılır? Hangi çevre düzenlemeleri yapılabilir? Bunun için tüm kat maliklerinin onayı gerekir mi? İşte yanıtı..

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

Elmadağda çevre düzenlemesi Haberi

Elmadağda çevre düzenlemesi

Elmadağ Belediyesi Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün, İlçe genelinde park ve bahçeler, koşu yolları, kaldırım kenarları v.b. yerlerde yabani otlar, ağaç diplerinin temizliği gibi birçok çalışması devam ediyor. Ayrıca yeşil alanların sulanması, tanzimi, bitkilerinin gelişmelerini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için düzenli bakımları da yapılıyor. 


Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; "İlçemizi modern, temiz, Şehircilik kriterlerine uygun, çağdaş bir kent görünümüne kavuşturmak için, imar planlarında ayrılan yeşil alanların, rekreasyon alanlarının, park ve çocuk oyun alanları ile spor alanlarının yeterli, dengeli ve insan sağlığını göz önünde bulundurarak temiz, bakımlı, fonksiyonel olarak halkın kullanımına sunulması maksadıyla yasaların verdiği görev, yetki ve sorumluluk bilinci içinde hizmetleri planlı, programlı, etkin ve uyum içinde yürütülmesini sağlamak için çalışmalarımız devam...