05 / 07 / 2024

Elmadağ Toki

Elmadağ Toki

TOKİ'nin Ankara Elmadağ ve Ankara Kuzey Polatlı 1.2. Etap Konutları Site Yönetimi, konutlara kömür alımı için ihale ilanı yayınladı

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Elmadağ 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Elmadağ 1 adet konut başvurusu bugün başlıyor. Daire fiyatının 147 bin 597 TL olarak belirlendiği projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Ankara Elmadağ 1 adet konut başvurusu 23 Şubat'ta başlayacak!

TOKİ Ankara Elmadağ projesinde 1 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede daire fiyatı 147 bin 597 TL olarak belirlendi.

TOKİ Elmadağ İlkokulu'nun inşaatı tamamlandı!

Ankara Elmadağ Tatlıca Mahallesi sınırları içerisinde yapılan okulun inşaatı TOKİ tarafından tamamlandı. 6 derslikten oluşan ilkokulun hizmete geçmesi için gerekli altyapı hizmetlerinin kısa sürede bitirilmesi planlanıyor...

Toki konutlarının yakınındaki heyelanın ardından bölgede çalışmalar başladı!

Belediye ekipleri, Toki konutları yakınlarındaki heyelanın ardından bölgede iş makineleriyle teraslama çalışması yapıyor.F3 Blok'ta dairesi bulunan vatandaşlar, binanın tedbir amacıyla boşaltılması kararının ardından eşyalarını kiralanan evlere taşıyor.

Toki Çukurova'da 200 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nin bahçesinde bulunan poliklinikler yıkılarak, aynı alanda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce Devlet Hastanesi yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından Toki'ye ihale sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Toki 240 aya varan vadelerle iş yeri satacak!

Toki aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü iş yeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı satışa çıkarıyor.Açık arttırma yöntemi ile satışı yapılacak taşınmazlar

Elmadağ Küçük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, İlçenin acil ihtiyaç duyduğu “ Küçük Sanayi Sitesi ” için temel atım töreni düzenlendi.

Elmadağ Küçük Sanayi Sitesi Projesi için start verildi!

Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, ilçenin acil ihtiyaç duyduğu " Küçük Sanayi Sitesi " için temel atım töreni düzenlendi.

Elmadağ’da Küçük Sanayi Sitesi Projesi için start verildi!

Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından projesi tamamlanarak ihaleye çıkartılan, İlçenin acil ihtiyaç duyduğu “ Küçük Sanayi Sitesi ” için temel atım töreni düzenlendi.

Toki İncek projesinin inşaatı devam ediyor!

Toki'nin web sayfasında yer alan bilgilere göre proje 1059 adet daireden meydana geliyor. İncek projesinin inşaatı haleden devam ediyor. Proje YDA ve Özkar tarafından hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sıra gecesi düzenlendi!

Şanlıurfa Belediyesi Batıkent Mahallesi (Toki) Çok Amaçlı Konferans Salonunda sıra gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Belediyesi Sıra gecesi ekibi tarafından düzenlenen programa yoğunluklu olarak, mahalle sakinleri ve gençler katıldı.

Elmadağ Küçük Sanayi Bölgesi'nde ilk etap 52 dükkanın yer teslimi yapıldı!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin,Hasanoğlan Sanayi Bölgesi için Hasanoğlan Sanayiciye İşadamları Derneği'ne (HASIAD) katkı vereceklerini ve Elmadağ Küçük Sanayi Bölgesi'nde ilk etap 52 dükkanın yer tesliminin yapıldığını söyledi...

Elmadağ Toki Haberi

Elmadağ Toki

Verilen ilan şöyle;


ANKARA ELMADAĞ ve ANKARA KUZEY POLATLI 1.2. ETAP TOKİ KONUTLARI KÖMÜR ALIMI

Ankara Elmadağ ve Ankara Kuzey Polatlı 1. 2. Etap Toki Konutlarına, 2012-2013 ısınma döneminde, stokerli yakım sistemlerinde kullanılmak üzere, ithal Sibirya fındık kömür alımı yapılacaktır.

Kömür alımına ilişkin teknik ve idari şartnameleri, aşağıdaki ilgili kişi ve adreslerden temin edebilirsiniz.

Alıcının Ünvanı: Ankara Kuzeypolatlı 1 .ve 2. Etap Toki Konutlan Site

Yönetimi

Adresi: mehmetakif mah. Gamze sok. C-1-1 blokdaire:00 polatlı/ankara Tel: 0312 623 07 20 Fax: 03126231327

Email: [email protected]

Web Sitesi Adresi: www.bogaziciyonetim.com.tr/polatlitoki

Alıcının Ünvanı: Ankara Elmadağ Toki Konutları Site Yönetimi

Adresi: tatlıcan mah. Karacahasan cad. B1 blok daire:00

Elmadağ/Ankara

Tel: 0312 86318 33

Fax: 0312 86318 41

Email: [email protected]

Web Sitesi Adresi: www.bogaziciyonetim.com.tr/elmadagtoki

İlgili personel adı soyadı unvanı:Fatih BİNİCİ, SatınaimaŞefi

Gsm:05439045525

Mail:[email protected]

Tekliflerin sunulacağı adres:Başakşehir ö.etap Yeşilvadi Cad. Boğaziçi Yön. A.Ş Başakşehir İstanbul...