05 / 05 / 2024

elmadağ yapı izinleri

elmadağ yapı izinleri

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Amerika Birleşik Devletleri'nde kalıcı oturma ve çalışma izinleri sağlayan Green Card başvuruları bitti mi? Green Card başvurusu nereden, nasıl yapılır? İşte Green Card 2022 başvuruları hakkında bütün ayrıntılar...

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

Recep Akdağ'dan inşaat izinleri açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, inşaat izinleri konusundaki yaptıkları düzenlemeler ile 18 adımda yapılan işi 6 adıma düşürdüklerini de söyledi.

Ankara Elmadağ'da 7 katın üstüne yapı izni verilmiyor!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında etti. Şahin Görüşmede kentte çok yüksek katlı yapılar inşa etmesine karşı olduğunu dile getirerek Elmadağ'da 7 katın üstüne izin vermediğini kaydetti.

Ankara Elmadağ'da Z-kütüphane açılışı yapıldı!

Elmadağ'daki Kurtuluş İlkokulu tarafından Kütüphaneler Haftası münasebetiyle düzenlenen programda Z-kütüphane açılışı yapıldı. Kütüphane açılışına Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı.

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi yüzde 99 tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı'nın Elmadağ'da inşa ettiği 75 yatak kapasiteli devlet hastanesi tamamlanmak üzere. Yapımına 1,5 yıl önce başlanan hastane yakında açılacak

Elmadağ'a dönüşüm kapsamında Tanıtım kontrollük binası yapılıyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Elmadağ Belediye Başkanlığınca yürütülmekte olan Elmadağ Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi kapsamında “Tanıtım kontrollük ve pazarlama binası” yapımına başlanıldı.

Ankara Elmadağ Devlet hastanesi yakında açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Elmadağ'da kısa bir süre önce yapımına başlanan 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi, son hazırlıkların yapılmasıyla hizmete girecek.

Ankara Elmadağ'da yüzme havuzu kompleksi yapılacak!

Elmadağ Belediyesi yanında bulunan Ertuğrul Gazi Kapalı Spor Kompleksi'nin yerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde yüzme havuzu kompleksi yapılması kararlaştırıldı.

elmadağ yapı izinleri Haberi

elmadağ yapı izinleri

MİMARLAR Odası Ankara Şubesi, Başkent'te yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışmalar yürütmek amacıyla başlattığı belediye ziyaretlerini sürdürüyor. Mimarlar Odası Ankara Şubesi 44. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri bu çerçevede Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i makamında ziyaret em. Ziyarete. Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeleri Namık Kemal Kaya ve Ayşen Gül Şimşek katıldı. 


HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ 

Mimarlar, ziyarette mesleki denetim süreçlerini, sahte mimarlara ilişkin uyarılarda bulunurken. Elmadağ Belediye Başkam Gazi Şahin, bu konuda her türlü işbirliğine açık olduğunu belirterek, bu durumun nasıl tespit edilebileceğini sordu. Mimarlar Odası Ankara Şubesinin çocuk ve mimarlık çalışmalarından bahsederken. mimarlar kent ve mimarlık kültürünün çocuk yaşta paylaşılacağına dikkat çektiler. Bu konuda yerel yönetimlerle ortak çalışmalar yapmak istediklerim belirten mimarların önerisini kabul eden Şahın, en kısa zamanda bir...