05 / 05 / 2024

elmalı otobüs terminalinde son durum ne

elmalı otobüs terminalinde son durum ne

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali'nde kazı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Elmalı Otobüs Terminali projesinin temel kazı ve zemin çalışmaları başladı. 

Bilecik Otobüs Terminali'ndeki işyerleri ihaleye çıkarılıyor!

Bilecik Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve iş yerlerinin açık teklif usulü ile ayrı ayrı ihale edilerek kiraya verileceği açıklandı.

Alaşehir Yeni Otobüs Terminali'nde çalışmalar tam gaz!

Şehre değer katan dev yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımına başladığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları sorunsuz devam ediyor.

Bilecik Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde sona doğru!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yapımında sona yaklaşılan otobüs terminalinde incelemelerde bulundu. Çevre düzenlemesi ve bağlantı yolları hakkında teknik ekiple birlikte incelemelerde bulunan Başkan Yağcı, açıklamalarda bulundu

Düzce Otobüs Terminali'nde son dokunuşlar!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Darıcı mahallesinde yapımı tamamlayan ve yakın zamanda resmi açılışı yapılacak olan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde son durumu gözden geçirdi.

Manisa Alaşehir'e 20 milyonluk otobüs terminali!

Dev projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de Nisan ayında temelini attığı Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Alaşehir Otobüs Terminali 20 milyon liraya mal olacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de temelini attığı, Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Çerkezköy otobüs terminali yılbaşında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Tekirdağ genelindeki ilçe otobüs terminallerinde barkot uygulamasına geçiş çalışmalarını sürdürüyor.Çerkezköy Otobüs Terminalinde çalışmaların yılbaşına kadar tamamlanması planlandı.

1978 yılında Taksim - Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış!

1978 yılında Taksim'le Mecidiyeköy arasında özel otobüs yolu yapımına başlanmış. 45 - 50 dakikada gidilen Taksim - Mecidiyeköy arası, yol yapıldıktan sonra 12 dakikaya inecekmiş.

Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüsü teslim aldı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesinin, halkın hizmetine sunacağı 60 adet engelsiz toplu taşıma aracının devir teslim töreni yapıldı. 2015 yılında da otobüs alımlarının devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi metrobüse ulaşım için otobüs seferi düzenliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yoğun kar yağışının bölgeyi etkisi altına alması sonucu ilçe içi ulaşımını sorunsuz sağlamak amacıyla belirlenen noktalardan metrobüse kadar ring otobüs seferleri düzenliyor.

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi!

Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi. Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Samsun otobüs terminali kira bedeli değiştirildi.

elmalı otobüs terminalinde son durum ne Haberi

elmalı otobüs terminalinde son durum ne

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’ya yeni bir otobüs terminali kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 1970’li yıllardan bu yana hizmet veren ancak günümüz ihtiyaçlarına yanıt veremeyen Elmalı Otobüs Terminali yeni ve modern yüzü ile Elmalı Devlet Hastanesi yanındaki yeni yerinde hizmet verecek.

İHTİYAÇLARA CEVAP VERECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar kapsamında temel kazı çalışmaları süren Elmalı Terminal Projesi Yaklaşık 10 bin 400 metrekarelik alana inşa edilecek. Elmalı Terminali 2 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olacak. Projede 8 adet otobüs peronu, bilet satış ofisleri, yarı açık ve kapalı bekleme alanları, mescit, sığınak, PTT, restoran ve çeşitli dükkânlar, polis, zabıta ve idari ofisler, personel ve malzeme odaları,...