30 / 04 / 2024

Elmas Kule bursa

Elmas Kule bursa

Elmas Kule 'nin anahtar teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor, proje SGK Binası 'na 20 metre, Kent Meydanı 'na ise 900 metre mesafede inşa ediliyor...

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yenibosna Elmas Kule fiyat!

Yenibosna Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yenibosna Elmas Kule fiyat bilgisi ve proje detayları...

Elmas Kule fiyat!

Elmas Kule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule fiyat bilgisi ve proje detayları...

Elmas Kule'de 375 bin dolardan başlayan fiyatlarla! 

Gençoğlu Grup imzasıyla hayata geçirilen Elmas Kule projesinde fiyatları 375 bin dolardan başlıyor...

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

Sur Bursa Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sur Bursa Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ziya Altan Elmas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ufuk Elmas Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Atilla Elmas Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Altan Elmas'tan yeni şirket!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas'la Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi'ni 50 bin TL'lik sermaye bedeliyle kurdu...

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından kuruldu.

Altan Elmas: Marka Rezidans Körfez ülkelerinden yoğun talep alacak!

Sur Yapı, Bursa'da büyük bir yatırıma imza atıyor. Ekart Tekstil işbirliği ile hayata geçirilecek olan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi projesinde, 26 ve 21 katlı iki kule ve 14 katlı bir home office bloku bulunuyor.

Sur Yapı Bursa'da Marka projesini inşa ediyor!

Sur Yapı Bursa'da 220 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Marka projesini hayata geçiriyor. Sur Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Altan Elmas, proje için Ekart Tekstil'in arsasını kat karşılığı bir anlaşmayla aldıklarını belirtti.

Bursa Surları'nın kule kazısında bazilika ortaya çıktı!

Bursa Surları'nın Tophane yamaçlarındaki kule kazısında yaklaşık bin 600 yıllık erken Roma dönemine ait bazilika ortaya çıktı. Mimar Dr. İbrahim Yılmaz, bazilikanın Bursa'nın kültür tarihindeki önemini daha da artıracağını söyledi...

Bursa Surları'ndaki kule kazısından bazilika çıktı!

Tarihi M.Ö 2200'e kadar uzanan Bursa Surları 'nın Tophane yamaçlarındaki kule kazısı sırasında, yaklaşık bin 600 yıllık erken Roma dönemine ait bazilika ortaya çıktı.

Elmas Kule bursa Haberi

Elmas Kule bursa


Elmas Kule, Fuat Çelik İnşaat imzası ile 10 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.  9 adet dükkan 29 adet ofisin yer aldığı proje 21 katlı olarak inşa ediliyor.


Projede 147 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofisler ve 63 metrekare ile 1.292 metrekare arasında değişen alanlara sahip dükkanlar bulunuyor.



Elmas Kule 'nin anahtar teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.  Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.



Elmas Kule projesi; SGK Binası 'na 20 metre, Kent Meydanı 'na 900 metre, adliye binasına 300 metre, Yıldırım Belediyesi'ne 1 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Web adresi: http://elmaskulebursa.com/

Telefon: 0224 234 33 66

Ceren...