18 / 05 / 2024

Elmasbahçeler okulu yenileme

Elmasbahçeler okulu yenileme

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında kolej havasında sıfırdan projelendirilen Elmasbahçeler Ortaokulu’nun temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılığı törenle atıldı.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Bursa Elmasbahçeler Ortaokulu yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında kolej havasında sıfırdan projelendirilen Elmasbahçeler Ortaokulu’nun temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katılığı törenle atıldı.

Karaman'da park yenileme çalışmaları devam ediyor!

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karaman merkezde yer alan parklar, Park-Bahçe ekipleri tarafından tek tek elden geçiyor.

Elmasbahçeler Ortaokulu yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da eğitime değer katan çalışmaları kapsamında yenilenecek olan Elmasbahçeler Ortaokulu’nun çevresindeki binaların yıkımına başlandı ve daha önce yıkılan 1 binanın ardından bugün de 2 bina yıkıldı.

Bursa Elmasbahçeler Ortaokulu yenilenecek!

Bursa’da eğitime büyük destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir yapıya kavuşturulacak olan Elmasbahçeler Ortaokulu’ndaki yenileme çalışmaları, hazırlanan protokolün imzalanmasıyla start aldı.

Halı restorasyon okulu açılıyor!

Türkiye’de üniversite bünyesinde ilk halı restorasyon okulu, "dünyanın halı tamir merkezi" olarak bilinen Aksaray'ın Sultanhanı beldesinde açılacak. Yenileme çalışmalarının ardından bina, 5 ay içinde üniversiteye teslim edilecek.

Elmasbahçeler Spor Tesisleri'nin açılışı yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 10 binayı kamulaştırılarak yıkmasının ardından Elmasbahçeler Mahallesi ’ne kazandırdığı spor tesisi yaklaşık 2,5 milyon liralık yatırımla tamamlanarak düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Elmasbahçeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin en eski mahallelerinden biri olmasına rağmen yeterli sosyal donatı alanı bulunmayan Elmasbahçeler Mahallesi’nin spor tesisi hayalini gerçekleştiriyor. Elmasbahçeler Spor Tesisi açılış için gün sayıyor

Elmasbahçeler Spor Tesisi'nde son aşamaya gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin en eski mahallelerinden biri olmasına rağmen yeterli sosyal donatı alanı bulunmayan Elmasbahçeler Mahallesi’nin spor tesisi hayalini gerçekleştiriyor. Spor tesisinde son aşamaya gelindi.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 1051 adet konut yaptıracak!

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1 Etap 1051 Adet Konut, 126 Adet Dükkan, 1'er Adet 750 Kişilik Cami, 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve Sağlık Ocağı inşaat yapım işi ihaleleri 19 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Elmasbahçeler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşümün müteahhit ve yer sahibi ile başladığını aktaran Muhtar Pamukçu: "Mahallemizde eski evler yok denecek kadar az. İnsanlar müteahhit ile anlaşıyor, kat karşılığında evlerini veriyorlar." dedi.

Bursa Elmasbahçeler'e spor tesisi yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 10 binayı kamulaştırılarak yıkmasının ardından Elmasbahçeler Mahallesi’ne kazandıracağı spor tesisinin temeli törenle atıldı. Böylece belediyenin kente kazandıracağı tesis sayısı 113'e çıkmış oldu...

Elmasbahçeler okulu yenileme Haberi

Elmasbahçeler okulu yenileme


Bursa’nın ‘marka kent’ olması hedefiyle önemli hizmetlere imzasını atan Büyükşehir Belediyesi, eğitimi destekleyen projelerine bir yenisini daha ekledi. 1960 yılında faaliyete geçen ve yıllar boyunca kullanılamaz hale gelen Elmasbahçeler Ortaokulu, Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle 1 yıl önce yeniden projelendirilmişti. Okulu çevreleyen 9 bina belediye tarafından kamulaştırılarak, temel atmaya hazır hale getirildi. Elmasbahçeler Parkı’nın hemen yanı başında, Gökdere Bulvarı’na cephe halini alan okulun temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, inşaatı üstlenen hayırsever işadamları Salih ve Erdoğan Şeremet, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer ve davetlilerin katıldığı törenle atıldı.


Okulun yapımının Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet tarafından babası Salih Şeremet adına üstlenildiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Elmasbahçeler Salin Şeremet Ortaokulu adını...