17 / 05 / 2024

Elton John ve David Furnish

Elton John ve David Furnish

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Sınıfının en iyisi seçildi! John Deere 5e serisi 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden John Deere’nin 5E serisi traktörleri iddialı. İşlerinizi verimli, etkili ve her zamankinden daha konforlu tamamlamayı vadediyor. John Deere 5E model ve fiyat listesini bu haberde derledik.

Mini John Cooper Works fiyatları güncellendi! İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de alıcı kitlesi en çok bulunan otomobillerden biride Mini John Cooper Works… Peki bu aracın fiyatları ne kadar? İşte özellikleri ve 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mini tutkusunda zirve… John Cooper Works fiyatları ne oldu! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye yollarında en çok dikkat çeken araçlardan biri de Mini John Cooper Works… Peki bu aracı almak için kaç parayı gözden çıkarmanız gerekiyor. İşte özellikleri ve 27 Nisan 2022 fiyatı…

Mini John Cooper Works fiyatları coştu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Ülkemizde en çok dikkat çeken otomobil modeller arasında yer alan Mini John Cooper Works modelinin fiyat listesi açıklandı. İşte otomobilin merak edilen özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Milyarder John Paulson: Kripto paralara yatırımı tavsiye etmem!

Ünlü yatırımcı ve milyarder portföy yöneticisi John Paulson, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, altın gibi geleneksel güvenli limanlara yapılan yatırımları savundu ancak dijital varlıkların değişken doğasına ilişkin eleştirilerde bulundu.

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Jfm Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jfm Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile flevious Ngwang, John Paul Jan Akem ve Maximilian S. Akem ortaklığında kuruldu.

John Legend'ın 14 milyon dolarlık evi!

Bir zamanlar ünlü yıldız Rihanna’ya ait olan, modern çizgilerle taçlandırılmış lüks mesken; 2016 yılından bu yana John Legend ve eşi Chrissy Teigen’ı ağırlıyor. 

John Legend ve Chrissy Teigen 42 milyon TL'ye ev aldı!

John Legend ve Chrissy Teigen New York'ta yeni ev satın aldı. Çiftin yeni evinde, üç yatak odası yer alıyor...

Elton John ve David Furnish Haberi

Elton John ve David Furnish

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.



Taşıyıcı annelik yöntemiyle 2 çocuk sahibi olan John ve Furnish’in aldığı 2 bin 300 metrekarelik evin 10 banyosu, 11 otomobillik otoparkı, havuzu, 9 şöminesi, sinema ve cimnastik salonu, kütüphanesi bulunuyor.


Elton John’un 413 milyon dolar (1.2 milyar TL) serveti olduğu...