13 / 05 / 2024

Elysium Serenity kiralık

Elysium Serenity kiralık

5465 metrekare arazi içerisinde hayata geçirilen Elysium Serenity projesi 50 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Elysium Serenity ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Elysium Serenity fiyat!

1+0'dan 2+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Elysium Serenity projesi İstanbul Anadolu Yakası Kandilli'de inşa ediliyor. Elysium Serenity fiyat listesi ise haberimizin içinde yer alıyor.

Elysium Serenity Kandilli’de 1+1 çatı dubleksi 661 bin 500 TL!

Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet 5,5 km mesafede yer alan Elysium Serenity Kandilli’de Ofton İnşaat imzası bulunuyor. Proje 5 bin 465 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Elysium Serenity Kandilli'de yüzde 5 peşin kampanyası!

Ofton inşaat, essiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi'nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Elysium Serenity Kandilli yüzde 5 peşinle ev sahibi yapıyor!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Elysium Serenity Kandilli Projesi'nde uygun ödeme planı!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde %5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Elysium Serenity Kandilli projesinde yüzde 5 peşinatla!

Ofton İnşaat, eşsiz konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi gören Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde %5 peşinat ile daire sahibi yapıyor.

Kandilli Elysium Serenity satılık!

Kandilli Elysium Serenity projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Kandilli Elysium Serenity satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta olan proje 5 bin 465 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Elysium Serenity Kandilli'de metrekaresi 6 bin 925 TL'ye!

İstanbul Boğazı semtlerinden Kandilli’de hayata geçirilecek olan Elysium Serenity Kandilli; konumu, ulaşım olanakları, az katlı ve bahçe kullanımlı mimari yapısı ile büyük ilgi görüyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre uzaklıkta olan projede 75 adet konut yer alıyor.

Elysium Serenity fiyat listesi!

Elysium Serenity fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Denize yürüme mesafesinde inşa edilen proje 50 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Üsküdar Elysium Serenity satılık!

Üsküdar Elysium Serenity satılık daire alanları 50,71 metrekareden başlıyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 5 bin 465 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Ofton İnşaat Elysium Serenity projesi!

Ofton İnşaat Elysium Serenity projesi Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Toplam 75 adet daireden meydana gelen proje 3 blok halinde yükseliyor.

Kandilli Elysium Serenity fiyatları!

Kandilli Elysium Serenity fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Elysium Serenity kiralık Haberi

Elysium Serenity kiralık

5465 metrekare arazi içerisinde hayata geçirilen Elysium Serenity projesi  Ofton İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Elysium Serenity, 50.71 - 125.9 metrekare arasında değişen alanları ile 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta, flat ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 


Elysium Serenity ulaşım bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 km mesafede yer alıyor. Proje, toplam 3 blok ve 75 daireden oluşuyor.


Elysium Serenity fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 925 TL'den başlıyor. 


Elysium Serenity projesinde  açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness merkezi gibi sosyal donatılar bulunuyor. 


444 5 350

http://www.ofton.com.tr

Pınar DOĞAN/...