04 / 05 / 2024

ema enerji projeleri

ema enerji projeleri

Endüstriyel tesisler için terzi usulu mühendislik çözümleri sunan EMA Grup, önümüzdeki dönemde başta fotovoltaik olmak üzere alternatif enerji santrali projelerine yoğunlaşacak. Hüseyin Vatansever konutla ilgili konuştu...

İki şehir için acele kamulaştırma kararı!

Türkiye'de farklı şehirlerde hayata geçirilecek olan enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kamulaştırma kararları...

Son dakika! 18 il için kamulaştırma kararı geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, çok sayıda kentte enerji projeleri için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nivo’nun çevre dostu binaları yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor!

Nivo projeleri çevre dostu projeleriyle yatırımcılarına kazandırıyor. İstanbul'un merkezi konumlarında yükselen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projeleri yüzde 30 enerji tasarrufu sağlıyor.  

Hükümet mega projelerden vazgeçmiyor!

Hükümet tasarruf politikalarını uygularken mega projelere de devam ediyor. Bu kapsamda ulaşım ve enerji projeleri tamamlanacak...

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Türkerler Holding'ten 5 milyon dolarlık dev inşaat ve enerji projeleri!

Türkiye ekonomisinin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holdingin devam eden projelerinin toplam yatırım miktarı 5 milyar doları aştı. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, 3 yıl içinde bu rakamı 8 milyara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Çanakkale'de RES projeleri gün yüzüne çıkıyor!

Çanakkale'de Rüzgar Enerji Santralleri (RES) projeleri birer birer gün yüzüne çıktı. Kentin birçok noktasında binlerce tribünlük projeler yapmak için firmalar kuyruğa girdi.

Türkiye'nin enerji projeleri istikrarı koruyacak!

AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan enerji uzmanları, Türkiye'nin büyük ölçekli enerji projelerinin istikrarı koruyacağını dile getirdi.

Enerji projeleri için kamulaştırma kararı verildi!

Enerji iletim hattı projeleri için acele kamulaştırma kararları alındı. Söz konusu kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

ema enerji projeleri Haberi

ema enerji projeleri

Endüstriyel tesisler için terzi usulu mühendislik çözümleri sunan EMA Grup, önümüzdeki dönemde başta fotovoltaik olmak üzere alternatif enerji santrali projelerine yoğunlaşacak. EMA Enerji ortaklarından Hüseyin Vatansever, son dört yılda bir yandan endüstriyel projelere ağırlık verdiklerini bir yandan da hizmet yelpazesini genişlettiklerini söyledi. Yoğunlaştıkları konulardan birinin de yenilenebilir enerji olduğunu anlatan Vatansever, bu yıl güneş enerjisi ile ilgili bir İtalyan firması olan Energienuove ile çözüm ortaklığı kapsamında işbirliği yaptıklarını açıkladı. Vatansever, "Bu kapsamda İzmir Kalkınma Ajansı'nın desteklediği 63 kilovatlık bir sistem kurduk" açıklamasını yaptı. 


EMA'nın önümüzdeki dönemde başta fotovoltaik olmak üzere jeotermal ve biyogaz gibi alternatif enerji santrallerine yoğunlaşacağı bilgisini veren Hüseyin Vatansever, "Bunlar mevcut üretim yeteneklerimize uygun işler. Ülke olarak bu konularda ciddi potansiyelimiz var. Biz de EMA Enerji olarak...