06 / 05 / 2024

Emaar İzmir avm

Emaar İzmir avm

DÜNYANIN önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar Properties, Türkiye'deki yatırımlarına ' designer outlet ' denilen lüks indirim AVM' leri ile devam edecek.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Karşıyaka’da 149 adet AVM dükkanı icradan satılıyor! İhale bedeli 7 milyon 850 bin TL!

İzmir Karşıyaka’da Ege Park Mavişehir AVM'de 149 adet dükkan icradan satışa çıkarıldı. 7 milyon 850 bin TL olan ihale 20 Şubat 2023’te saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

Bucalı esnaflardan AVM projesine tepki!

İzmir Buca'da hayata geçirilmesi planlanan AVM projesine Buca esnafından tepki geldi. İESOB Başkanı Mutlu, “Yapılacak projeyle ilçe nefes almalı” açıklamasında bulundu.

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

Dünyaca ünlü markalar Emaar Square Mall'a geliyor!

Emaar Square Mall, 2017'den bu yana faaliyet gösteriyor. 138 bin 423 metrekare alanda 491 ayrı markayı çatısı altında bulunduruyor. AVM yönetimi, Türkiye'de faaliyette bulunan global markalara özel davetler yapmaya başladı...

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

SPX, 46’ıncı mağazasını açtı!

SPX, Anadolu Yakası’ndaki Emaar Square AVM’de yeni mağazasını açarak satış noktasını 46’ya yükseltti.

Emaar İzmir avm Haberi

Emaar İzmir avm

Turizme 'lüks 

outlet' dopingi 


Bu konuda, İtalyan RDM firması ile işbirliği yapan Emaar Türkiye, ilk lüks outlet AVM'sini Büyükçekmekce'de açacak. Haziran 2016'da faaliyete geçmesi planlanan bu AVM'yi bir zincir haline dönüştürmeyi planlayan Emaar ve RDM, İstanbul'da ikinci bir AVM için yer bakarken, İzmir, Bodrum ve Antalya'da da arazi arayışını sürdürüyor. 


125 MİLYON DOLARLIK Emaar için Türkiye'nin stratejik bir ülke olduğunu, Toskana Vadisi ve Emaar Square projesi ile bunu gösterdiklerini dile getiren Emaar'ın Regional CEO'su Ozan Balaban, yeni yatırımlar hakkında şu bilgileri verdi: "125 milyon dolarlık bir yatırımla Haziran 2016'da hizmete açmayı planladığımız ve prestijli markaların indirimli ürünleri ile yer alacağı bu AVM ile önemli bir boşluğu dolduracağız. Bu projeler ile turizme de önemli bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. 

Büyükçekmece'deki designer outlet projemiz 45 bin...