28 / 04 / 2024

emaar square satışta

emaar square satışta

400 konutun satışı ve rezervasyonu tamamlanan İstanbul Çamlıca’da Aralık ayında satışa çıkan ve kısa sürede önemli satış rakamlarına ulaşan Emaar Square Projesi, Residences C Blok’u da satışa çıkardı...

Emaar Square resmen satışta! 1+1 daireler 300 bin dolar!

Karma bir proje olan Emaar Square projesinin minimum metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolat, maksimum ise 5 bin dolar. Projede yer alan 1+0 daireler 260 bin dolardan satışa sunuluyor...

Emaar Square görücüye çıktı! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Bugün satışa çıkan Emaar Square projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor.

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square projesinde satışlar başladı. Proje Arnavutköy Habibler'de hayata geçiriliyor. Peki ADL Square projesinde hangi tip konutlar var? Konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Rossmann, Emaar Square AVM'de mağaza açtı!

Rossmann, Türkiye'de 100. mağazasını Emaar Square AVM’de açtı. Açılış törenine Eda Taşpınar ve Deniz Akkaya katıldı...

Emaar Square Residence konum!

Emaar Square Residence konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Emaar İnşaat imzasını taşıyan projede konut ve AVM bulunuyor.

Koçtaş, Emaar Square Mall’da mağaza açtı!

Koçtaş, İstanbul’daki 12’inci Türkiye’deki 42’inci mağazasını Ümraniye Emaar Square Mall’da açtı.

Emaar Square Mall nerede?

Emaar Properties imzasını taşıyan Emaar Square Mall projesinin reklamında oyuncu Burak Özçivit oynuyor. Peki Emaar Square Mall nerede?

Emaar Square Mall sohbet toplantısı 11 Nisan'da!

Emaar Türkiye imzası taşıyan Emaar Square Mall 28 Nisan'da açılıyor. Çamlıca’da hayata geçirilen AVM için basın toplantısı 11 Nisan saat 19:00'da gerçekleşecek.

Emaar Square Mall Nisan'da açılacak!

AYD düzenlediği 9. AVM Yatırımları Konferansı’nın ana sponsoru Emaar Türkiye’nin Satış, Pazarlama ve Kiralamalardan Sorumlu Kıdemli Direktörü Arzu Uludağ Elazığ, Nisan ayında kapılarını açacak Emaar Square Mall’un 5000 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Emaar Square AVM kapılarını Eylül 2016'da açıyor!

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi ünvanını taşıyacak olan Emaar Square AVM'de 105 tanesi yeme, içme ve eğlence alanlarına ayrılmış 400 mağaza bulunacak.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Evleri Başakşehir'de yakında satışta!

EYG, İntaya ve İntes ortaklığı Evvel İstanbul'dan sonra, Adım İstanbul Evleri'ne hazırlanıyor. 700 konut olarak planlanan Adım İstanbul projesi önümüzdeki Nisan - Mayıs aylarında satışta olacak...

Emaar Square projesi için TBMM'ye soru önergesi verildi!

İSTANBUL Çamlıca'da inşaatı devam eden ve 'konut, alışveriş merkezi, ofis ve otelden' oluşan Emaar Square projesinin İmar Kanunu ve İstanbul İmar Yönetmeliği'ne aykırı imar planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine taşındı.

Still İstanbul Adoria satışta!

Toplam 199 adet dairenin yer aldığı Still İstanbul Adoria satışta. Zemin +9 katlı olarak dizayn edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de, Yeşilyurt İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

emaar square satışta Haberi

emaar square satışta

Emaar Türkiye’nin Toskana Vadisi’nden sonra ikinci projesi olan ve 66 dönüm arazi üzerine Çamlıca’da inşasına başlanan Emaar Square’in başarılı satış grafiği devam ediyor. Satışa çıktığı günden bu yana 400 konutun satışı ve rezervasyonu tamamlanan Emaar Square’de bu kez Residences C Blok satışa çıktı.


Üç ve dört odalı ünitelere olan ihtiyacı karşılamak üzere satışa çıkarılan Residences C Blok’ta dairelerin fiyatı 471.888 dolar ile 1.929.888 dolar aralığında belirlendi. İyi bir yatırımın olmasının yanı sıra, yaşanacak proje olarak da öne çıkan Emaar Square’de üç metrelik tavan yükseklikleriyle ferah mekânlar yaratılarak İstanbul’un geçmiş konut geleneğinin de izinden gidilmiş. 2015 yılının sonunda tamamlanması beklenen Emaar Square projesi, 2012-2013 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi” ve 2012-2013 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde “En İyi...