05 / 05 / 2024

Emek İnşaat Çanakkale Büro Satışı

Emek İnşaat Çanakkale Büro Satışı

Emek İnşaat, Çanakkale'de 20 adet büroyu ve Sakarya'daki binayı ihaleye çıkardı. İhale, 12 Haziran 2012 Salı günü 14:00 ve 15:00 saatlerinde gerçekleştirilecek

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

İnşaatı tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün dördüncü tabliyesi üretici Çimtaş firmasına ait "GMK-1" isimli özel gemiyle bölgeye getirildi

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

TOKİ Çanakkale 171 konut ihalesi yarın!

TOKİ, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi 5151 Parsel 171 Konut , 4 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Çanakkale 171 konut inşaat ihalesi Pazartesi!

TOKİ'nin Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi 5151 Parsel 171 Konut, 4 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da...

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Çanakkale’nin otopark sorunu Cennet Otoparkı ile çözülüyor. İnşaatına geçtiğimiz aylarda başlanılan Cennet Otoparkı'nın Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

TOKİ Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı inşa etmek için 27 Ağustos'ta ihaleye çıkacak...

Emek İnşaat Çanakkale Büro Satışı Haberi

Emek İnşaat Çanakkale Büro Satışı

Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. tarafından yayınlanan ilan şöyle;

Çanakkale İli Merkez İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 141 Ada 35 Parseldeki binanın 2. katında yer alan 19-28 nolu bağımsız bölümler ile, 3. kat 29-38 nolu bağımsız bölümler olmak üzere toplam 20 adet büro vasıflı bağımsız bölümün toplu satış ihalesi yapılacaktır.

İhale Tarihi : 12.06.2012

İhale Saati : 15:00

İhale Yeri : Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/ANKARA

İhale Şartnamesi için tıklayın!


Sakarya İli Adapazarı İlçesi Pabuçcular Mahallesi 190 Ada 19 Parsel de bulunan bina açık ihale ile satılacaktır.


İhale Tarihi : 12.06.2012

İhale Saati : 14:00

İhale Yeri : Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/ANKARA

İhale Şartnamesi için