03 / 05 / 2024

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı

Sancaktepe'nin güzelliğine güzellik katacak, halkın aileleri ile birlikte hoşça zaman geçireceği Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ninde katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı...

Murat Kurum'dan memurlara ve emekçilere sosyal konut müjdesi!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada memurlara ve emekçimize özel sosyal konut projeleri yapacaklarını duyurdu. İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 188 parselin bir kısmı ve 1897 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Emek Mahallesi, 224 ada, 6 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kırklareli Üsküp Mahallesinde 150 sosyal konut!

Cumhurbaşkanının kabine toplantısının ardından açıkladığı, dar vatandaşın yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklanmaya başladı. Peki, TOKİ Kırklareli Merkez Üsküp Mahallesi Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Milli Emlak'tan 74 bin liraya imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:05'te yapılacak.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Sancaktepe Emek Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Emek Mahallesi, 349 ada, 5, 6 parseller ile 1890 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Emlak Konut Nevşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir İli, Merkez İlçesi, Emek Mahallesi' nde yer alan 2 Adet Parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Çatalca İzzettin Mahallesi Sosyal Tesisi açıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından hayata geçirilen çok amaçlı "İzzettin Mahallesi Kırım Türkleri Sosyal Tesisleri", hizmete açıldı.

Bilecik'in yeni sosyal alanında sona gelindi!

Bilecik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde hayata geçirilen İstasyon Mahallesi Sosyal Donatı ve Yaşam Alanı tamamlanıyor.

Emlak Konut Nevşehir Emek değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Merkez Emek mahallesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı Haberi

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı


Sancaktepe'nin güzelliğine güzellik katacak, halkın aileleri ile birlikte hoşça zaman geçireceği Emek Mahallesi Sosyal Yaşam alanını Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ninde katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı.


23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen ve halkın yoğun ilgi gösterdiği açılış töreni Sancaktepe Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisi ile başladı.Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce  belirterek “Sancaktepe'nin gelişimini yerinde görmekten ve yüksek standartlarda bir şehircilik anlayışı ile Sancaktepe'ye hizmet edildiğini bizzat takip etmekten dolayı son derece memnunum. İstanbul’un genç ve dinamik ilçesi Sancaktepe yapılan yatırımlar ve insan odaklı hizmet anlayışı ile İstanbul’un vitrin ilçesi haline gelmiştir. İlçemiz yeni açılan cadde ve yollarıyla, yepyeni dev kültür merkezleri, spor kompleksleri, parkları, bahçeleri, donatı alanları, sosyal yaşam alanları, sağlık merkezleri, bilgi evleri, gençlik...