28 / 04 / 2024

emek sineması yeni projesi

emek sineması yeni projesi

Sivil toplum örgütlerinin karşı çıktığı Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Emek’i orijinal halinin koruduğunu söyleyen inşaat şirketi yöneticileri, yasal mevzuatlar çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

700 bin kamu işçi için flaş gelişme! Taban ücrette yeni teklif geldi mi? Bakan Bilgin devreye girdi!

Kamudaki 700 binden fazla işçinin Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü kapsamında alacağı zam oranının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce açıklanarak imzalanması öngörülüyor. Taban ücrette yeni teklif içinse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in devreye girdiği belirtiliyor

Bakan Bilgin: Yeni bir düzenleme yapacağız ve emekçilerimizi ne enflasyona ne sermayeye karşı ezdireceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ'in 70. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen "70. Yıl Belgeseli" programına katıldı. Bilgin, emekçiler ve enflasyon ile ilgili açıklamalar yaptı.

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Atlas Sineması 2021’in ilk aylarında açılacak!

İki sene önce restorasyona alınan Atlas Sineması, içinde sinema müzesinin de olacağı yeni konseptiyle 2021 yılının ilk aylarında kapılarını açıyor.

Yeni eve taşınmadan önce dikkat edilmesi gerekenler!

Taşınma işleri için her zaman büyük emek ve zaman gerekiyor. Bu telaşın içinde gözden kaçan bazı detaylar da olabiliyor. İşte Yeni eve taşınmadan önce dikkat edilmesi gerekenler...

Sadettin Saran, Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu!

İşadamı Sadettin Saran, eski eşi Emek Külür'ün yeni erkek arkadaşıyla komşu oldu...

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Bulca tarafından kuruldu. 

Yeni moda e-devlet dolandırıcılığına dikkat!

Gün geçmiyor ki yeni bir dolandırıcılık vakası olmasın, emek hırsızları, kolay yoldan para kazanmak isteyenler şimdi de milletin e-devlet şifrelerine göz dikmiş durumda maalesef. Harita Yüksek Mühendisi Uğur Örs, E-devlet dolandırıcılığı konusunda uyardı...

Pursaklar belediye yeni hizmet binasında sona gelindi!

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

Gold Residence Emek ile Kepez'de yeni bir güneş doğuyor!

Antalya Kepez'de hayata geçirilen Gold Residence Emek projesine satışlar başladı. Projede 290 daire ile 30 ticari birim bulunuyor. 

Gold Residence Emek projesinde satışlar başladı! Yeni Proje!

EKŞ Ekşioğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gold Residence Emek projesi "Siz de bu ana tanıklık etmek ister misiniz " sloganıyla tanıtılıyor..

Kamer İnşaat'tan Cercle d’Orient binası açıklaması!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

Antalya Yeni Emek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya Yeni Emek'te kentsel dönüşüm başlıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "Yeni Emek’te, yeni bir şehir kuruyoruz” dedi.

emek sineması yeni projesi Haberi

emek sineması yeni projesi


İstanbul Beyoğlu’ndaki tarihi Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmaları tartışılmaya devam ediliyor. Emek Sineması’nın da içinde yer aldığı Serkildoryan Kompleksi’nde yapılacak çalışmalar için Şubat 2013’te ruhsat alındı. Grand Pera adı verilen projede en çok tartışılan nokta Emek Sineması’na ait bölümü oldu. Sivil toplum örgütleri projeye karşı çıktı, davalar açıldı. Son olarak 13 Ocak’ta Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası Büyükkent Şubesi Emek Sineması’nın yerinde yükselen projeyle ilgili İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini açıkladı. Grand Pera projesini geliştiren Kamer İnşaat ise süreci hukukçuları ile incelediğini ancak projenin durmadığını söyledi.



KAYGILAR BOŞA ÇIKACAK 


Tartışılan projedeki son durumu görmek ve 2 yıl sonra Emek’in yeni halini ilk kez görüntülemek için şantiye alanını ziyaret ettik. Proje alanını Kamer...