10 / 05 / 2024

Emek Sineması\'nın tavan ve duvar süslemeleri

Emek Sineması\'nın tavan ve duvar süslemeleri

Beyoğlu'ndaki tarihi Emek Sineması'nın tavan ve duvar süslemeleri, bir atölyede restore ediliyor

Depremde 12 kişiye mezar olan Emek Apartmanı'nda kritik gelişme: Malzeme kalitesiz çıktı, mühendis tutuklandı!

Hatay'da geçen sene 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinde 12 kişinin hayatını kaybettiği Emek Apartmanı'nın inşaat mühendisi tutuklandı.

İç hat uçuşlarına yüzde 43 zam! İç hat uçuşların tavan fiyatı ne kadar oldu?

İç hat uçuşlarına yaklaşık yüzde 44 zam yapıldı. Böylece tavan fiyat 1.150 TL'den 1.650 TL'ye yükseltildi. İşte detaylar...

Yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Kıdem tazminatı hesaplama 2023! Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? 

1 Temmuz’dan itibaren işçilere ödenecek kıdem tazminatının tavan tutarında da artış yaşandı. Peki yeni kıdem tazminatı kaç TL oldu? Yeni tavan kimi nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Elinde bir doları bile olanlar hemen baksın! İşte doların tavan yapacağı tarih

Dolar ve TL kuru için geniş çaplı araştırmalar yapan ve uzman görüşlere değer veren vatandaşlar şimdi de uzman ekonomist Selçuk Geçer'in ' 2 hafta sonra dolar tavan yapacak' demesi üzerine piyasayı yakından takip ediyor.

Hurda alıp yatırım yapın! Hurda alüminyum fiyatları tavan yaptı! İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hurda alüminyum fiyatlarının tavan yapmasıyla birlikte hurda neredeyse yatırım aracına dönüştü. İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Kıdem tazminatında son durum! Tavan fiyat arttı mı?

Memur ve emekli zammı ile birlikte kıdem tazminatlarının en üst baremi de belli oldu. Açıklanan enflasyon farkına göre, 15 bin 371 TL olan kıdem tazminatının tavanı 17 bin 902 TL'ye çıktı.

Rusya tavan fiyat düzenlemesine takılmadan petrol ihraç edebilir!

G7 ülkeleri, Rusya’ya karşı yaptırımlarına devam ediyor ve Rus petrolünün fiyatını sınırlayacak tavan fiyat düzenlemesine yakında geçmeyi planlıyor. Ancak ABD'li kaynaklar, Moskova'nın tavan fiyat politikasına takılmadan petrol satabileceğini belirtti.

Önce kamu bankalarındaki doğal gazı kestiler şimdi de başka adım atacaklarını duyurdular

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Almanya’nın enerji fiyatlarının tavan yapmasının önüne geçmek amacı ile adımlar atacağını dile getirerek, enerji güvenliği ve fiyatlarında  Avrupa Birliği'nin (AB) hızlı hareket etmesini beklediğini duyuruldu.

Ayçiçek yağı fiyatlarını tavan yaptıracak korkunç tehlike ortaya çıktı! Bakanlıktan düğmeye basıldı

Ayçiçek yağı fiyatlarının hasat mevsimi gelmesi nedeniyle düşmesi beklenirken gelen haber tüketiciyi üzdü. Bakanlık sorunu çözmek için düğmeye bastı. Kriz aşılamazsa kışa doğru 5 litresi 189 liraya satılan ayçiçek yağlarının fiyatlarının 200 lirayı geçmesinden endişe ediliyor.

164 bin 728 liraya sıfır araba fırsatı! KDV, ÖTV yok! Tüm arabaları unutun! Gözlerinize inanamayacaksınız...

Otomobil fiyatlarının tavan yaptığı şu günlerde sıfır araba almak isteyenler bütçelerine uygun otomobil arıyor.. Hem bütçeye uygunluk hem de sıfır araba arayanlar için RKS M5, 164 bin 728 liradan satılıyor. İşte RKS M5 özellikleri...

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.

Denizi gören evlerin kirası tavan yaptı!

Kiralık ev piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ev kiralarının tavan yaptığı şu günlerde sahilde bulunan evlerin kirası 35 bin TL'yi gördü.

Atlas Sineması, İstanbul Sinema Müzesi ile birlikte açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada restorasyon çalışmalar tamamlanan tarihi Atlas Sinemasının kapılarını açacağını belirtti.

Emek Sineması\'nın tavan ve duvar süslemeleri Haberi

Emek Sineması\'nın tavan ve duvar süslemeleri

    Senkildoryan Binası'ndaki çalışmalar kapsamında özgün haliyle en üst kata taşınacak Beyoğlu'ndaki tarihi Emek Sineması'nın tavan ve duvar süslemeleri, bir atölyede restore ediliyor. 

     Kamer İnşaat ortaklarından Levent Eyüpoğlu, Seyrantepe'deki atölyede gazetecilere çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

     Tavan ve duvarlardaki kabartmaların sökümü, restore edilmesi ve yerine konulmasının yaklaşık 20 aylık titiz bir çalışmayı gerektirdiğini anlatan Eyüpoğlu, çalışmaların şu an için Emek Sineması kapsamında yürütüldüğünü, Senkildoryan Binası için de ayrı bir planlama yapılacağını aktardı. 

     Atölyede 1100'e yakın parça bulunduğunu bildiren Eyüpoğlu, "Mimar ve restorasyon ekibimiz son derece tecrübeli. Biz sorumluluğu teslim ettik, sonuçta biz burada sadece projeyi yüklenen ekibiz. Esas işi yapan kadromuz işi biliyor" diye konuştu. 

     Perde, koltuk ve film gösterim makinelerinin başka bir depoda olduğu...