08 / 07 / 2024

emekli banka promosyonu 2021

emekli banka promosyonu 2021

13 milyon emekliyi yakından ilgilendiren promosyon tutarlarında değişikliğe gidildi. Emeklilerin emekli maaşları karşılığında bankalardan alacakları promosyonlar kampanyalarla birlikte 2.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Banka banka emekli promosyon ödemeleri!

Milyonlarca emekli için bankalardan peş peşe promosyon müjdeleri gelmeye başladı. Bankadan bankaya farklılık gösteren promosyon ödemeleri 500 liradan başlayarak, 1000 lirayı aşacak şekilde yapılacak.

Emekli promosyon başvurusu yapacaklar dikkat! 

Emekli promosyon kampanyalarının temmuz zammı ile değişmesi bekleniyor. Uzmanlar banka promosyonu başvurusu yapacak emekli vatandaşları uyarıyor. Haziran ayı banka promosyonları ile birlikte yer alan tüm detaylar.

Akbank'tan 30 Haziran 2024 uyarısı! Bunu yapanların hesaplarına 17 bin 500 TL yatıracak!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli banka promosyonları haziran ayı itibarıyla güncellenirken Akbank'tan da 30 Haziran 2024 uyarısı geldi. İşte Akbank emekli promosyonu ile ilgili detaylar...

Emeklilere Haziran boyunca başvurdukları anda 18 bin TL yatıyor! İşte ING promosyon son dakika! 

Bankalar arasında emekli maaş promosyonu yarışı kızıştı. Emeklilerin promosyon ödemesinde en çok merak ettiği bankalar arasında ING yer alıyor. Peki ING emekli promosyon ne kadar Haziran 2024? İşte ING emekli promosyon detaylar...

Emeklilere bu ayın sonuna kadar 17 bin 500 TL yatıyor! Akbank emekli promosyon başvuru 2024! 

Emekli banka promosyon ücretleri haziran ayı itibarıyla güncellendi. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte ayrıntılar...

Banka banka haziran ayı promosyon rakamları! Bankalar güncel haziran ayı emekli promosyonlarını açıkladı...

Banka promosyonu kampanyalarına tek tek haziran ayı güncellemesi yapıldığı kaydedildi. Buna göre, en yüksek emekli promosyonu 20.000 TL'ye dayanıyor. İşte banka banka emekli promosyon miktarları...

Emeklilere 30 Haziran'a kadar 18 bin TL yatıyor! Şimdi açıklandı: ING emekli promosyon Haziran 2024!

Haziran ayına girilmesiyle beraber milyonlarca emekli banka banka emekli maaş promosyonunun kaç TL olduğunu merakla araştırıyor. Milyonlarca emekli banka banka emekli maaş promosyonunun kaç TL olduğunu merakla araştırıyor.

En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi?

Haziran ayının gelmesi ile birlikte bankalar, emekli maaş promosyonlarını da güncellemiş oldu. Güncellemeler ile beraber yenilenen banka promosyonları bir kez daha gündemdeki yerini koruyor. Bankalar yeni promosyon tutarlarıyla emeklilere 20 bin TL'ye varan promosyon fırsatı sağlamaktadır.

İş Bankası yeni emekli promosyonu Haziran 2024! Başvuran emeklinin hesabına işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırırken en çok merak edilen bankaların başında da İş Bankası geliyor. Peki İş Bankası Haziran 2024 emekli promosyonu ne kadar? 

Güncel emekli promosyonları ne kadar oldu? En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncellediler. Milyonlarca emekli "En yüksek promosyonu hangi banka sunuyor?" sorusuna cevap arıyor. Buna göre, bankaların emekli promosyonları ve banka banka güncel rakamlar neler? 

En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! 11 banka güncel promosyon kampanyalarını açıkladı!

Emekliye ek gelir sağlayan banka promosyon miktarları vatandaşlar tarafından takip edilip merak ediliyor. Buna göre, 11 banka tarafından güncel emekli promosyon kampanyaları  açıklandı. Bu süreçte güncel olarak 20 bin TL'ye dayanan emekli promosyonları dikkat çekiyor. 

Emekliler hemen başvurursanız hesabınıza 18 bin TL yatacak! İşte İNG emekli promosyon 2024!

Hem özel bankalar hem kamu bankaları emekli promosyonlarında resmen yarışta. Milyonlarca emekli banka banka promosyon tutarlarınınn ne kadar olduğunu merak ediyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İNG yer alıyor. İşte İNG emekli promosyon 2024...

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Emeklinin hesabına bu aya özel kesin bu kadar yatacak! Emekli promosyon sorgulama: TEB emekli promosyon 2024!

En çok emekli maaş promosyonu veren bankalar tek tek açıklandı. Emekli maaş promosyonlarında en çok merak edilen bankalar arasında TEB yer alıyor. İşte TEB emekli promosyon 2024... 

emekli banka promosyonu 2021 Haberi

emekli banka promosyonu 2021

Emekli maaşı bağlanan vatandaşların  bir banka seçerek promosyon alma hakkı doğuyor.  Peki, hangi banka ne kadar veriyor? En yüksek hangi banka veriyor?  Emekli banka promosyonları ne kadar? İşte merak edilenler...

A Haber'de yer alan habere göre; Emeklinin seçtiği bankaya '3 ​​yıllık maaşımı senden alacağım' sözü vermesi yeterlidir. 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler, istedikleri bankayı seçerek ikinci terfilerini alabilirler.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2017 yılında ilk kez özel ve kamu bankaları ile sözleşme imzalayarak emeklilerin 3 yılda bir terfi almasının önü açılmış oldu. Böylece ilk promosyon ödemeleri Mart 2017 tarihinde yapılmıştır.

YENİ EMEKLİ OLANLAR PROMOSYON ALABİLECEK Mİ?

Yeni emekli olan sigortalı vatandaşlar da ilk maaşlarını çekerken banka ile sözleşmesini yaparak promosyonlarını alabilirler.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

İşte kampanyalar:

HALKBANK: Maaşa göre 500, 625, 750 lira.

ZİRAAT BANKASI:...