21 / 05 / 2024

emekli doktor ilave ödeme

emekli doktor ilave ödeme

Milyonlarca emekli doktora ilave ödeme müjdesi. Bu ay zamlı maaşlarını alan emekli doktorlar, bir zamla da ilave ödemelerinde karşılacak. Peki emekli doktorlara ne kadar ek ödeme yapılacak? İşte emekli doktorların ek ödeme tutarları...

Sağlık Bakanlığı emekli hekimleri yeniden göreve alacak! Başvurular başlıyor!

Doktor atamalarında kadroları boş kalan Sağlık Bakanlığı, üçüncü kez ilan verdi. 65-72 yaş arası emekli hekimler için kura hazırlığı başladı. 

Emekli maaş zammı ne kadar olacak? Meclis üyesi son kulisleri açıkladı! Emekli maaşında flaş gelişme!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Doçent Doktor Resul Kurt, emekli maaş zammı ile ilgili gündemde yer alan son bilgileri paylaştı. İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı açıkladı: Emekli maaşlarında ilave düzenleme olacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, emekli maaşları ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o son dakika açıklaması... 

Emekli ve memura temmuz zammı hesabı belli oluyor! Tek tek hesaplandı! İşte en yeni tablo!

Temmuz ayında aylıklar yüzde kaç artacak sorusunun cevabı merak ediliyor. Bugün açıklanan 4 aylık enflasyon verisi ile beraber memur ve emekli memur aylıkları tekrar şekillendi. Hem enflasyon oranı hem de refah payı ilave edilen maaş zammı herkesin yüzleri güldürecek.

Asgari ücretliye çifte bayram! 3000 TL ilave ödeme yatırılacak

En az emekli aylığında olan zam ile beraber asgari ücretliler zam umuduna girdi. Zam umudu içerisinde olan asgari ücretli işçilere ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den müjdeli haber geldi. Asgari ücretli çalışanların aylığına ilave ücret yansıtılacak.

Memurlara ilave zam gelecek mi? Asgari ücrete ek zam gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükselttiklerini duyurduktan sonra vatandaşın aklına, Memurlara ilave zam gelecek mi? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? sorularının cevapları takıldı. İşte o soruların cevapları..

Emekli olamayan EYT’lilere 90+25 ile emeklilik yolu açıldı! EYT'lilerin başına talih kuşu kondu!

Milyonlarca insanın kamuya olan bütün borçlarının yapılandırılmasına ilişkin yasa çıktı. Yasaya yeni maddeler ilave edilirken başvuru ve ilk taksit süreleri de uzadı. Borçlu EYT’liler de söz konusu yasa ile emekli olabilecek.

Ocak zamlı maaşlarda deprem! Doktor, öğretmen, polis, hemşire, bekçi... Peş peşe duyuruldu! Bu rakamlar...

Emekli ve memurların 2023 Ocak zamları bir bir belli oldu. Ocak zamlı maaşlarda deprem! Doktor, öğretmen, polis, hemşire, bekçi... Peş peşe duyuruldu! Bu rakamlar...

Banka kartınızın süresi bittiyse bu haberi mutlaka okuyun! Emekli promosyonu ve çip sorunu kart krizi yarattı

Bankalar tarihi geçen kartları yenilemekte sorun yaşıyor. Emekli promosyonu mesaisi ve yeni müşteriler için hazırlanan kartlara ilave olarak 2020'den beri süren çip krizi kart yenilemeyi sekteye uğratıyor.

Emekli doktorlara bir zam müjdesi daha! Hem maaşlar hem ilave ödemeler arttı! İşte rakam rakam yeni ilave ödemeleri...

Milyonlarca emekli doktora ilave ödeme müjdesi. Bu ay zamlı maaşlarını alan emekli doktorlar, bir zamla da ilave ödemelerinde karşılacak. Peki emekli doktorlara ne kadar ek ödeme yapılacak? İşte emekli doktorların ek ödeme tutarları...

Memur ve emekli maaş zammı belli oldu!

Enflasyon oranından kaynaklı ilave artışla beraber aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 4 bin 500 lira, en düşük memur emekli aylığı ise 3 bin 20 lira oldu.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Kura tarihi 5 Ocak 2016 olarak belirlenen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

TOKİ Çorum Alaca emekli başvuru bedeli!

TOKİ Çorum Alaca emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projenin kura çekilişi 11 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

emekli doktor ilave ödeme Haberi

emekli doktor ilave ödeme

Emekli Sandığı çerçevesindeki emekli doktorlar bu ay bir zamla da ilave ödemelerinde karşılaşacak. Maaşlarla beraber her ay verilen ilave ödemelere de Temmuz zammı yapıldı. Hem göstergedeki artış hem de memur maaş katsayısının yüzde 41,69'a yükselmesi, ilave ödemelere de zam olarak yansıdı.

Bu ay itibariyle yürürlüğe alınan düzenleme çerçevesinde, emekli doktorların ilave ödemesinin hesabında kullanılan gösterge yükseltildi. Uzmanlarda bu rakam 17.000'den 26.000'e, uzman olmayanlarda 13.000'den 20.000'e çıktı. Memur maaş katsayısı da Temmuz zammıyla beraber 0.235445'ten 0.333603'e ulaştı. 

Peki emekli doktorlara ne kadar ek ödeme yapılacak? İşte emekli doktorların ek ödeme tutarları...

Takvim'den Çığıl Ön Yener'in haberine göre; uzman ve uzman olmayan doktorların ilave ödemeleri de zamlandı. İlave ödemeler uzman doktorlarda 4.002,57 TL, uzman olmayanlarda 3.060,79 TL şeklinde veriliyordu. Uzman doktorların ilave ödemeleri...