05 / 05 / 2024

emekli komser mal varlığı eğitim

emekli komser mal varlığı eğitim

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan emekli başkomiser Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.

Emekli ve memurlara ek zam 260 milyara mal olacak! EYT ne zaman çıkacak?

Emekli ve memur maaş zammına ilişkin çalışmalar TBMM'de son sürat devam ederken, çalışmalar hakkında Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan açıklama geldi. Memur ve emekli maaş zamlarının maliyeti 260 milyar lira olacak.

Dikkat SGK emekli maaşınızı kesebilir! Bunu yaptığınız tespit edilirse aylığı unutun!

Sosyal güvenlik Kurumu'ndan malülen emekli olanların aylığı eğer maaş almaya devam ederken çalıştığı tespit edilirse kesilebiliyor. SGK, çalışırken iş gücünün yüzde 60'ını herhangi bir nedenden kaybeden şahsa emekli maaşı bağlıyor. İşte detaylar..

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları!

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçlar açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut!

Mal Meydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları 403 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Erzurum Mal Meydanı emekli başvuruları!

Erzurum Palandöken Mal Meydanı 3.Etap'ta yer alan 2 oda 1 salon konutlar için başvurular 4 Nisan-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Niğde'deki emekli başkomiser mal varlığını eğitime bağışladı!

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan emekli başkomiser Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.

Batman 1472 Konutları 132 milyon 948 bin TL'ye mal oldu!

2 Yılda yapımı tamamlanan Emekli TOKİ 132 Milyon 948 Bin TL’ye mal olduğunu belirten Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen: “Konutların ödemeleri, 15 ve 20 yıl sürede yapılacak” dedi.

Emekli emlak vergisi muafiyeti 2015!

Taşınmaz mal sahiplerinin her sene ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisinde meskenler için vergi muafiyeti bulunuyor. Peki, emekli emlak vergisi muafiyeti 2015 şartları nelerdir?

Emlak vergisi emekli istisnası 2015!

Emlak vergisi kapsamında, taşınmaz mal sahiplerinin her sene belli oranlarda vergi ödemeleri gerekiyor. Vergide yalnız mesken sahipleri için 0 oranlı emlak vergisi uygulaması bulunuyor. İşte emlak vergisi emekli istisnası 2015..

İki dairesi olan emekli emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisi her taşınmaz için farklı oranlarda hesaplanıyor. Taşınmaz malın sahip olduğu rayiç bedel, verginin ne kadar olacağını belirliyor. Vergide bazı muafiyetler bulunuyor. Peki, iki dairesi olan emekli emlak vergisi öder mi?

Çalışan emekli engelliler emlak vergisi öder mi?

Emlak vergisinde tek meskene sahip taşınmaz mal sahipleri bazı şartlar dahilinde sıfır oranlı emlak vergisinden faydalanabiliyor. Buna göre çalışan emekli engelliler emlak vergisi öder mi?

Ayıplı mal kanunu!

Ayıplı mallar karşısında tüketicilerin sahip oldukları haklar, Mayıs 2014'te yürürlüğe girecek olan 6502 sayılı Tüketicilerin haklarının korunması hakkında kanun kapsamında açıklanıyor. İşte Ayıplı mal kanunu...

Birer evi olan emekli karı-kocanın emlak vergisi muafiyet hakkı!

Emekli ve başka gelirleri olmayan karı-koca, brüt alanı 200 metrekarenin altında birer eve sahip olması durumunda emlak vergisi öder mi? İşte birer evi olan emekli karı-kocanın emlak vergisi muafiyet hakkı...

emekli komser mal varlığı eğitim Haberi

emekli komser mal varlığı eğitim

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki emekli başkomiser Mehmet Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığını ve 35 yıllık beylik tabancasını ilçede yapımı devam eden İmam Hatip Kampüsüne bağışladı.


Emekli başkomiser Köksoy, 30 yıllık meslek hayatı ve çiftçilikten elde ettiği kazançla 3 katlı ev ve 28 dekar bahçe satın aldı.


Köksoy, yaklaşık 1 milyon lira değerindeki mal varlığı ile emekli maaşından biriktirdiği 17 bin lirasını ve beylik tabancasını, ilçede 15 bin metrekare alanda yapımına başlanan İmam Hatip Ortaokulu, 200 kişilik yurt ve caminin yer aldığı İmam Hatip Kampüsüne bağışlayarak örnek bir davranış sergiledi.


Ulukışla ilçesinde eşi Ayten Köksoy (76) ile yaşayan başkomiser Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşiyle kendisinin dişinden tırnağından artırarak birikim yaptıklarını söyledi.


Köksoy, "Şeker hastası olmama rağmen hala çalışıyorum....