05 / 05 / 2024

emekli konut taksitleri

emekli konut taksitleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.

Ev almayı düşünenler dikkat! İşte 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler konut kredisi taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 2 milyon TL ve 3 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri kaç TL?

0,69 faizli konut kredisi hesaplama! 400 bin, 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama detayları yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 0.69 faiz oranıyla 400 bin, 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Mart 2024 konut kredisi faizleri sil baştan! 1 milyonluk kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar?

Pek çok banka konut kredisi faiz oranlarında değişikliklere gitti. Peki 1 milyon TL'lik kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar? 

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu! İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri!

0.69 faizli konut kredisi müjdesinin gelmesinden sonra pek çok kişi de aylık taksitleri merak etmeye başladı.  İşte 500 bin, 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri...

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte 300 bin TL, 400 bin TL hesaplama tablosu Mart 2024!

0.69 faizli konut kredisinin aylık taksitleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 0,69 faizli 300 bin TL, 400 bin TL hesaplama tablosu Mart 2024...

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL? İşte Yenişehir Evleri fiyat listesi ve ödeme tablosu...

Ev alacaklar dikkat! İşte yeni kredilerle ay ay konut taksitleri!

Konut kredisinde limitler arttı fakat fiyatlar bütçeleri de  oldukça zorluyor. 5 milyon TL değerinde yeni bir konut alanların en düşük faizle dahi aylık taksitleri 74 bin TL'ye geliyor. İşte yeni kredilerle ay ay konut taksitleri...

emekli konut taksitleri Haberi

emekli konut taksitleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye Emekliler Derneği Genel Kuruluna katıldı. Burada bir konuşma yapan Davutoğlu, partisinin emeklilere yönelik müjdeleriyle ilgili bilgi vererek, "İnsan onurunun en önemli unsurlarından biri emektir. Emeklilerini ihmal eden bir toplum insan onurunu koruyamaz. 2002 öncesinde emekliler hastahane kuyruğunda, maaş kuyruğundaydı. Eski Türkiye esnafımızın yazar kasa fırlattığı, gençlerimizin bir an önce yurt dışına kaçmaya çalıştığı bir ülkeydi. Emeklilerimizin başı dik, vakur ve merde bile muhtaç olmadan yaşamaları gayretimizdir. Olumsuz görüntülerin bir daha olmaması için ihtiyaç duyduğumuz şey huzur, demokrasi ve özgürlüklerdir. Türkiye'yi bezdirmek için terörü azdırdılar. Emeklilerimizin mücadelemizde yanımızda durmaları çok önemlidir. Bu ülkeyi ne IMF'ye ne de herhangi bir uluslararası kuruma muhtaç etmeyeceğiz. Emekliler Türkiye'nin başının tacıdır. Biz görevimizi yerine getirmekten dolayı bir imtiyaz beklemiyoruz, yapılanlar...