03 / 05 / 2024

emekli maaşı banka promosyonları 2021

emekli maaşı banka promosyonları 2021

Milyonlarca emekli için bankalardan peş peşe promosyon müjdeleri gelmeye başladı. Bankadan bankaya farklılık gösteren promosyon ödemeleri 500 liradan başlayarak, 1000 lirayı aşacak şekilde yapılacak.

Emekli maaşını başka bankaya taşımak isteyenlere kötü haber!  Promosyonların önündeki engel emeklileri şok etti!

Milyonlarca emekli banka promosyonları ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli maaşlarını başka bankalara taşımak isteyenler ise beklenmedik bir engel ile karşı karşıya kaldı. 

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine tam bu kadar yatacak! Emekli maaş promosyonunda buz kestiren rakam! 

Milyonlarca emekli, maaş promosyonu tutarları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? İşte ayrıntılar...

Bankalardan kıyasıya yarış emekli maaşı banka promosyonları peş peşe güncellendi! İşte kampanya detayları...

Temmuz ayı emekli maaş zammının belli olmasıyla birlikte emekliler banka promosyonlarına zam gelip gelmediğini sorguluyor. Peki, Güncel emekli promosyon kampanyaları ne kadar? İşte detaylar...

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan flaş açıklama! Emekli maaşı 7 bin 500 TL olan vatandaşlar dikkat!

Kamu bankalarının emekli vatandaşlara verdiği promosyonlar, emekli maaşlarına yapılan zamların ardından tekrar tartışma konusu oldu. Emekli vatandaşların banka hesaplarını taşımaları durumunda kamu bankalarının ne kadar promosyon verdiği detaylarıyla birlikte haberimizde yer alıyor.

Emekli maaşı 7500 ile 10.000 TL arasında olanlara müjde! Hemen nakit ödemenize kavuşun!

Emekli maaşı 7500 ile 10.000 TL arasında olanlar bayram edecek. O banka 9 bin TL verecek. İşte detaylar!

En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?

Emekli promosyonu milyonlarca emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? İşte detaylar!

Emekli maaşı promosyon en fazla hangi banka veriyor? 10.000 lira promosyon veren banka hangisidir?

Emekli maaş promosyonu hala milyonlarca emeklinin gündeminde yer alıyor. İşte emekli maaş promosyonuna dair araştırılanlar!

Kuveyt Türk emekli maaşını taşıyanlara 8 bin liraya varan promosyon ödeyecek!

Emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. En son açıklama Kuveyt Türk’ten geldi. Banka maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan yeni emeklilere herhangi bir koşul aramadan 8 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

2023 emekli promosyonları ne kadar olacak? Emekli maaş promosyonu en fazla hangi banka veriyor?

Emekli promosyon konusu yeni yılda da gündemde olan konulardan biridir. Peki Emekli maaş promosyonu en fazla hangi banka veriyor? İşte detaylar!

Emekliler bu habere dikkat! Banka emekli maaşınıza el koyamaz

Kredi kullanıp borcunu ödemekte zorluk geçeken emekliler için mahkemeden önemli bir karar çıktı. Banka kullandığınız kredi karşılığında emekli maaşınızla ilgili bir tasarrufa gidebilir mi? İşte mahkemenin dikkat çeken kararı..

Emekli maaşı hesaplamalarında şiddetli deprem! Maaşlara ne kadar zam gelecek? Kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması!

Emekli maaşı hesaplamalarında resmen deprem yaşanıyor! Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte kalem kalem 1 Ocak 2023 maaş hesaplaması...

Emekli maaşlarına yeni ayar geliyor! 5 bin liradan başlayacak

Yeni yıla az bir süre kalmasıyla birlikte herkes 2023 Ocak ayında alacağı zamlı maaş için hesap yapmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan enflasyon oranı ile 4 aylık zam oranı kesinleşmişti. En düşük emekli maaşının 5 bin liraya yükseltilmesi için yeni çalışma başlatıldı.

emekli maaşı banka promosyonları 2021 Haberi

emekli maaşı banka promosyonları 2021

Bankaların 2021 yılında sunmuş olduğu teklifler bankadan bankaya farklılık gösteriyor. Emeklilerin bankalarla 3 yıllık taahhüt anlaşması yapması şartıyla bankadan ödemesini alabiliyor.  

A Haber'de yer alan habere göre; maaşını 3 yıl süreyle bir bankadan alacağına söz veren emeklilere promosyon ödemeleri yapılır.

Ödenecek olan tutarlar ise bankadan bankaya değişiyor. Promosyon ödemeleri için belirli koşulların karşılanması gerekiyor.  Emekli müşteriler için daha iyi bir promosyon teklifi varsa 3 yıllık sürenin dolmasını beklemeye gerek yoktur.

Banka banka promosyon ödemeleri;

DENİZBANK

1.500 TL Emekli Maaşı Alanlar: 675 TL

1.500 TL – 2.500 TL Emekli Maaşı Alanlar: 850 TL

2.500 TL Üzerinde Emekli Maaşı Alanlar: 1.000 TL


GARANTİ BBVA

1.500 TL Emekli Maaşı Alanlar: 800 TL

1.500 TL – 2.500 TL Emekli Maaşı Alanlar: 1.000 TL

2.500 TL Üzerinde Emekli Maaşı Alanlar: 1.200 TL


İŞ BANKASI

1.500...