29 / 04 / 2024

emekli Manyas konutları kurası

emekli Manyas konutları kurası

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri emekli konutları ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Karaman'da TOKİ İşçi Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Kırbağı Mahallesinde inşa edilen ve yapım çalışmaları tamamlanan Emekli - İşçi konutlarında 428 işçi konutun anahtar teslimleri başladı.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

TOKİ Meram emekli konutları başvuruları başlıyor!

TOKİ Meram emekli konutları için başvurular bugün başlıyor. Projede 198 adet konut bulunuyor.

Erzincan Emekli Kent Konutları için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından Erzincan'a 3 bin konut inşa edilecek. Erzincan'da TOKİ konutları için çalışmalara başlandı.

TOKİ Ayvacık Emekli Konutları kurası ne zaman?

Çanakkale Ayvacık Emekli Gubu Konut Projesi kapsamında yer alan 160 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Ayvacık Emekli Konutları kurası ne zaman?

Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Çanakkale Ayvacık160 konut projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru dönemi...

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvurusu!

160 adet konuttan meydana gelen Çanakkale Ayvacık emekli TOKİ Konutları projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvurusu...

TOKİ Afyonkarahisar Emekli Konutları'nda çalışmalar hızlandı!

Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, ildeki TOKİ emekli konutları hakkında bilgi verdi. Çalışmaların hızlandığını belirten Ahmet Ege 1073 konutun yanı sıra burada 3 AVM, 2 Cami ve bir okulun yapılacağını belirtti.

emekli Manyas konutları kurası Haberi

emekli Manyas konutları kurası

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri sayısından az başvuru olması sebebiyle başvuruda bulunan herkes hak sahibi olacak. Projede taksitler daire teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Ödeme koşullarına göre projede yüzde 12 peşinat sağlandığında kalan bedeli 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinat sağlandığında ise kalanı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık daireler için  kura çekilişi ertelendi ve proje belirli bir inşaat seviyesine geldikten sonra yapılacak. Projede evler 2+1 şeklinde tasarlandı.



Balıkesir Manyas TOKİ Emekli kura çekilişi katılım listesi için tıklayın


Satış duyurusu için