02 / 05 / 2024

emekli projeleri toki şubat 2018

emekli projeleri toki şubat 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı evi olmayan 3 milyon emekli için konut projelerine hız verdi. İşte emekliler için ucuz konular...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ emekli projeleri 2019!

TOKİ emekli projeleri 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.380 adet konutu emeklilere özel olarak satışa çıkarıyor.

TOKİ Silivri emekli projesi 2018!

Emekli vatandaşların konut sorununa çözüm üretmek için çalışma yürüten TÜED, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

TOKİ'den İstanbul'daki emeklilere müjde!

15 yılda 800 bin konut üreten TOKİ İstanbul'daki emeklileri de ev sahibi yapacak. TOKİ'nin İstanbul'da hayata geçireceği emekli projeleri için fizibilite ve hazırlık çalışmaları başladı.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Başvuru sürenin devam ettiği Çanakkale Ayvacık Emekli Toki projesinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

emekli projeleri toki şubat 2018 Haberi

emekli projeleri toki şubat 2018


Evi olmayan 3 milyon emekli vatandaş var. Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bu emeklileri ev sahibi yapmak için konut projelerine de  hız verdi. Posta gazetesinde yer alan habere göre, işte başvuru fırsatı devam eden ve emeklilerin bütçesine uygun ucuz konutlar...


VADEYİ SEN AYARLA

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), eşi, kendisi ve çocukları dahil hiç konut sahibi olamamış emeklileri ev sahibi yapacak. Evlerin taksidi 185 TL'den başlıyor ve bin lirayı geçmiyor. Ev fiyatları da 55 bin TL'den başlıyor. Yüzde 10 peşinatla 240 ay (20 yıl) vadeyle sahip olunabilecek evler için emekli maaşı dahil aylık hane gelirinin 3 bin 200 lirayı geçmemesi gerekiyor. Gelir şartı İstanbul’da 3 bin 700 lira olarak uygulanıyor.

PEŞİNAT 10 BİN LİRA

Satışa sunulan daireler için TOKİ’nin yetkilendirdiği kamu bankalarına yani Halkbank ve Ziraat...