06 / 07 / 2024

Emekli Sandığı otelleri

Emekli Sandığı otelleri

Uluslararası otel zincirlerine modernize edilmesi şartıyla 15 yıllık işletme anlaşmasıyla ''çıplak'' devredilen 6 Emekli Sandığı otelinin eşyaları, 2002 yılında Eskidji Müzaye Evi'nde açık artırmaya çıkacakmış.

2001 yılında Emekli Sandığı otelleri dünya devlerinin olmuş!

2001 yılında Emekli Sandığı'na bağlı 6 otelin işletme hakkı 3 ayrı otel grubuna devredilmiş. 6 otelin 20 yıllığına işletme hakkı Swiss Otel Grubu, Milenyum Grubu, Radisson Grubu'na devredilmiş.

2001 yılında Emekli Sandığı otelleri yeni sahiplerini bulmuş!

2001 yılında Emekli Sandığı otellerinin uluslararası otel zincirlerince işletilmesi için yapılan ihale sözleşme aşamasındaymış. Emekli Sandığı, 15-20 yıl süreli devrettiği altı oteli 130 milyon dolara yenileyecekmiş.

2001 yılında Emekli Sandığı otelleri yeni sahiplerini bulacakmış!

2001 yılında Emekli Sandığı'na ait, aralarında Tarabya ve Maçka otellerinin bulunduğu, 6 otelin modernize edilmeleri şartıyla, 15 yıllığına uluslararası otel zincirlerince işletilmesine ilişkin ihale sonuçlanmış.

2000 yılında Emekli Sandığı otel işletmeciliğinden çekilecekmiş!

Bir zamanlar otelciliğin öncüsü olan, Türkiye'nin ilk beş yıldızlı otelini yapan Emekli Sandığı otel işletmeciliğinden çekilecekmiş. Başta Büyük Tarabya ve Maçka Otelleri olmak üzere 6 otelini kiralayacakmış.

Emekli temmuz maaş zammı netleşti! SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri hemen baksın! İşte o rakamlar...

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği temmuz maaş zammı belli oldu. SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklileri hemen baksın! İşte o rakamlar...

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Temmuz zammında hesaplar değişti! 10 bin, 10 bin 500, 11 bin TL maaş alanlar hemen bakın!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin merakla beklediği Temmuz zammında hesaplar değişti! 10 bin TL, 10 bin 500 TL, 11 bin TL maaş alanlar hemen tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın...

Memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Emekli ve memur Haziran 2024 maaşlarında son dakika! 

'Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte 2024 haziran ayı SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı maaş tarihleri... 

Haziran 2024 emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli ve memur maaşlarının ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı son dakika maaş ödeme tarihleri...

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

Ziraat Bankası SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Banka aracılığıyla alan müşterilerine özel promosyon ödemesini duyurdu. Peki Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? En yüksek promosyon veren banka hangisi? Emekliler hemen bakın!

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

Emekliye Mayıs'ta tam 17.500 TL kesin yatacak! Akbank promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank emekli promosyonu...

Akbank; SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 1 Mayıs ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akbank’a taşıyanlara promosyon fırsatı sunuyor. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank promosyon 2024!  Akbank; SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 1 Mayıs ile 31 Mayıs

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu! SSK, Bağ-kur, emekli sandığı emeklileri dikkat! 12 bin lira promosyon veriliyor!

Kuveyt Türk emekli banka promosyonu emekliler tarafından araştırılıyor. Kuveyt Türk emeklilere 12 bin liraya kadar banka promosyonu veriyor. 2024 Kuveyt Türk emekli banka promosyonu ödemesi...

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı Ramazan Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli Bayram ikramiyesi takvimi

Milyonlarca emekli, ikramiyelerin ödeneceği günü merakla bekliyor. SSK ve Bağkur emeklileri, her sene farklı tarihlerde ikramiyelerini alacak. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte merak edilenler... 

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine yeni haber! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belli oldu. 

Emekli Sandığı otelleri Haberi

Emekli Sandığı otelleri



Emek Otelleri'ni Eskidji 'soyacak'


EMEKLİ Sandığı'nın geçen yıl uluslarararası zincirlere devrettiği 5 otelin eşyaları açık artırmaya çıkıyor. Yeni sahiplerine ''çıplak'' olarak devredilecek otellerde ilk satış Ankara Stad Oteli'nden başlıyor. Eskidji'nin yürüteceği müzayedelerin ilki 11-12 Mayıs'ta yapılıyor. 


     ULUSLARARASI otel zincirlerine modernize edilmesi şartıyla 15 yıllık işletme anlaşmasıyla devredilen 6 Emekli Sandığı otelinden 5'inin eşyaları satışa sunuluyor. İşletmesi Emek İnşaat ve İşletme A.Ş.'den uluslararası zincirlere devredilecek olan Ankara'daki Stad Oteli, Büyük Ankara Oteli, İstanbul'daki Tarabya ve Maçka otelleri ile İzmir'deki Efes Oteli'nin eşyalarının satışında açık artırma yöntemi izlenecek.

     Saunalarına kadar içindeki her şey satılacak olan otellerin sadece casinolarına dokunulmayacak....