03 / 10 / 2024

emeklilerin maaşı ne kadar olacak 2022

emeklilerin maaşı ne kadar olacak 2022

Yılda 2 kez zamlı maaş alan emekliler, yeni yılda yapılacak olan zam ile rahat bir nefes alacak. 2022 yılı emeklilerin yılı olacak.

Emeklinin Ocak zammı netleşiyor: 634 lira zam!

Milyonlarca emeklinin gözü ocak ayında yapılacak olan zam oranlarında. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak ayı artışı 3 aylık TÜFE'ye göre yüzde 4,23 olurken, enflasyon tahminine göre yüzde 8,46'ya ulaşacak. Maaşlara 634 liraya kadar zam yapılacak...

2022 yılı emeklilerin yılı olacak: Zam üstüne zam!

Milyonlarca emekli ocak ayında yapılacak olan zammı şimdiden merak ediyor. Emeklilere yıl içerisinde 2 kez zam yapılırken aynı sene içerisinde verilecek olan ikramiyeler de emeklinin cebini dolduracak.

SSK-Bağ-Kur ve Emekli aylığı maaşları değişiyor!

Emekliler senede iki kez zamlı maaşlarına kavuşuyor. Yıl başında ve yıl sonunda verilen zamlarla birlikte emeklilerin gelirlerinde artış meydana geliyor. 2022 yılına ilişkin emeklilerin maaşlarını ne kadar olacağına dair haberler de gelmeye başladı.

Emeklilerin maaş zammı ortaya çıktı! 2025 Ocak'ta emekliler ne kadar maaş alacak? 

Milyonlarca emekli Ocak 2025'taki maaş zamlarını merak ediyor. Maaşların ne kadar olacağını merak eden emekliler için verilecek zam oranı ortaya çıktı. 2025 Ocak'ta emekliler ne kadar maaş alacak? 

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Aile Bakanlığı resmen açıkladı

Vatandaşların merak ettiği konulardan biri de evde bakım maaşları konusu. Herkes evde bakım maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyordu. Konu hakkında flaş bir açıklama geldi.

Evde bakım parası yattı mı? 9 bin TL'lik maaş ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama!

Ağustos ayının ortalarına gelinmesiyle beraber "Evde bakım maaşı ne zaman yatacak?" sorusunun yanıtı merakla araştırılmaya başlandı. Peki evde bakım parası yattı mı? Ne kadar yatacak? İşte merak edilenler...

Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? Temmuz zammıyla 9.077 TL olan evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 

Evde bakım maaşı araştırmaları enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından hızlandı. Peki Temmuz zammıyla 9.077 TL olan evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 

Memur maaşı ne kadar olacak? Milyonlarca memur ve emeklinin gözü 3 Temmuz'da

Temmuz ayında SSK ve Bağ-Kur'lular ile memurlar ve memur emeklilerinin zam oranı farklı olacaktır. Buna göre, en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Merak edilen detaylar neler?

Emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024! En düşük maaşlar ne kadar olacak? 

Pek çok kişi emekli ve memur maaşları ile ilgili araştırmalar yaparken, en düşük maaşlar için de hesaplamalar yapıldı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024...

Haziran ayı işsizlik maaşı ne zaman yatacak?

İşsizlik ödeneğinden yararlanan vatandaşlar  hesaplarına ödemelerinden yapılacağı tarihi merak ediyor. Peki, İşsizlik ödeneği ne zaman yatar? Haziran ayı işsizlik maaşı ne zaman yatacak?

En düşük emekli maaşı için işte bu rakam konuşuluyor! 10 bin TL maaş alan emekliler hemen bakın!

Emeklinin Temmuz 2024 zammı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. En düşük emekli maaşı için konuşulan rakam ortaya çıktı. Peki 10 bin TL maaş alan emeklilerin maaşı Temmuz 2024'te ne kadar olacak? 

SGK Uzmanı emeklinin 2024 Temmuz zammını açıkladı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri merakla Temmuz 2024 zammını beklerken, emekli maaşları ile ilgili yeni açıklama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsmail Sevinç’ten geldi. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

65 yaş maaşı ne kadar? 2024 işsizlik maaşı ne kadar? Başvuran anında alıyor: İşsizlik maaşı hesaplama!

Son günlerde vatandaşlar sık sık "65 yaş maaşı ne kadar?, 2024 işsizlik maaşı ne kadar?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o rakamlar ve işsizlik maaşı hesaplama... 

SSK, Bağ-kur ve emekli sandığı maaş zammı son dakika: İki hesaplama masada! En düşük emekli maaşında flaş gelişme

Emekli maaşlarında son dakika haberi geldi. Ocak Haziran döneminde en düşük emekli maaşı 10 bin lira olmuştu. Emeklilerin gözü Temmuz zammına çevrildi. Söz konusu zam için de iki hesaplama masaya yatırıldı. En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

emeklilerin maaşı ne kadar olacak 2022 Haberi

emeklilerin maaşı ne kadar olacak 2022

Maaşları yılda iki kez artıran emekliler, yeni yılın ilk zammı ile rahat bir nefes alacak. Yüzde 5,21'e ulaşacağı tahmin edilen artışla emeklilerin bütçesine katkı sağlanacak. Artış oranı için ipuçları gelirken, kesin oran için son 3 ay kaldı.

A Haber'de yer alan habere göre; 2022 yılının başlamasıyla birlikte emeklilere zam ve ikramiye süreci başlayacak. Emekliler 2022 yılının başında zamlı maaşlarına kavuşacak. Henüz zam oranı konusunda kesinlik bulunmasa da uzmanlar tahminlerde bulunmaya başladı. Tahminlerde yüzde 5,21 artış oranı göze çarpıyor. Böylece emeklilerin maaşları 405 TL'ye kadar artırılacak.

 Milyonlarca emekli gözü ocak ayında yapılacak olan zamda. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları Ocak ayında bu yılın ikinci 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon oranında artırılacak. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 3 aylık enflasyon yüzde 4,23 oldu.  Şimdiye kadar gerçekleşen enflasyona...