14 / 05 / 2024

Emet dere mahallesinde yıkılan okulun yerine yenisi yapılacak mı

Emet dere mahallesinde yıkılan okulun yerine yenisi yapılacak mı

Kütahya'nın Emet ilçesi Dere Mahallesi Muhtarı Ali Kalaycı, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan okulun yerine yenisinin yapılmasını istedi.

Narlıdere'de kentsel dönüşüm için toplantı gerçekleşti!

Narlıdere'nin dört mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm için vatandaşlar bir araya geldi. 

İzmir Narlıdere'deki 10 yıllık arsa davasından tazminat kararı!

İzmir'e bağlı Narlıdere Belediyesi 10 yıl önce Yeniköy mahallesinde vatandaşın arsasına kamulaştırmadan el koymuştu. Yaklaşık 10 yıl süren yargılama süreci sonrasında mahkeme, Narlıdere Belediyesi'nin arsa sahiplerine tazminat ödemesine karar verdi.

Saklıgöl kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Denizli ili, Honaz ilçesi, Yukarıdağdere mahallesinde bulunan Saklıgöl potansiyel sit alanının kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Amasya Kirazlıdere'ye yeni polis merkezi inşa ediliyor!

Kirazllıdere mahallesinde Toki tarafından yapımına başlanan Şehit Hayrettin Şişman Polis Merkezi Amirliği binasının yapım çalışmaları tüm hızı ile sürüyor.

Aliağa'da sit alanındaki evler için yıkım kararı ertelendi!

İzmir’in Aliağa ilçesindeki Çaltılıdere mahallesinde, sit alanı üzerinde kurulu olduğundan dolayı yazlık evler için alınan yıkım kararı bir ay ertelendi.

Emet'te yıkılan okulun yerine yenisi yapılacak mı?

Kütahya'nın Emet ilçesi Dere Mahallesi Muhtarı Ali Kalaycı, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan okulun yerine yenisinin yapılmasını istedi.

Çekmeköy su kesintisi 27 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ilçesinin Aydınlar, Cumhuriyet ve Kirazlıdere mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Çekmeköy su kesintisi 17 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ilçesinin Aydınlar ve Kirazlıdere mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 17 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 19:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Çekmeköy su kesintisi 17 Kasım 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ilçesinin Kirazlıdere mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 17 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 18:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Çekmeköy su kesintisi 5 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ilçesinin Aydınlar ve Kirazlıdere mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 5 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 16:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Didim Akbük'te dere yatağına doldurulan molozlar için işlem başlatıldı!

Aydın Didim’ e bağlı Akbük mahallesinde dere yatağının atılan molozlarla doldurulduğu yönündeki bir şikayeti değerlendiren Belediye Başkanı Deniz Atabay, durumu yerinde inceledi; gerekli işlemleri başlattı...

Narlıdere'de kentsel dönüşüm konuşuldu!

İzmir NARLIDERE Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere' nin Çatalkaya mahallesinde üçüncü seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Projenin açılış töreninde başkan Baturun gündeminde Kentsel dönüşüm projeleri vardı.

Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde satılık gayrimenkul: 1.5 milyon liraya!

Şanlıurfa İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 20 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek...

Emet dere mahallesinde yıkılan okulun yerine yenisi yapılacak mı Haberi

Emet dere mahallesinde yıkılan okulun yerine yenisi yapılacak mı

Kalaycı, yaptığı açıklamada, Dere Mahallesi'nin ilçenin en büyük mahallelerinden olduğuna işaret ederek, mahallede bulunan Cevizdere İlköğretim Okulu'nun bu yılın başında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkıldığını anımsattı.


Yıkılan okulun yerine yenisinin yapılmadığını ifade eden Kalaycı, şöyle konuştu: "Mahallemiz 2 bin 300 nüfuslu Emet'in en eski mahallelerinden. 2011 yılında Simav'da meydana gelen depremden sonra okul binamızda yapılan depreme dayanıklılık testlerinde, depreme dayanıklı olmadığı yetkililerce tesbit edildi. Okulumuzda taşımalılar ile birlikte 150 den fazla öğrencisi olan okul binası 2015 yılı başlarında tamamen yıkıldı. Yerine ise henüz okul yapılmadı. Ne zaman yapılacağı da meçhul. 2014-2015 öğretim yılında mahallemizdeki 86 öğrenci 3 eylül ilköğretim okuluna alındı. Bu senede yine aynısı yapılacak. Vatandaşlar okul olmadığı için mahallemize taşınmak istemiyor. Mahallede oturan bazı vatandaşlarda yine okul olmadığı...