09 / 05 / 2024

emette 40 hektarlık alan yandı

emette 40 hektarlık alan yandı

Kütahya ' nın Emet İlçesi'ne bağlı Uzunçam Köyü yakınlarında dün öğlen saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Belirlemelere göre 40 hektarlık alanın yandığı belirtildi...

İzmir Karabağlar'daki 106 hektarlık dönüşüme Bakanlıktan veto! 

İzmir Karabağlar Belediyesi'nin Osman Aksüner, Aşık Veysel ve kısmen Aydın mahallesini kapsayan 106 hektarlık dönüşüm bölgesi ile ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan istediği tam yetki kabul edilmedi. Kentsel dönüşüm konusu Meclis'te masaya yatırıldı.  

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

A101’den koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü!

A101’'in başlattığı indirim kampanyasının yarın sona ereceğini duyurdu. Bu kapsamda, 27 Temmuz 2023’te koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Temmuz...

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat geldi. 2 hektarlık adanın daire fiyatlarıyla benzer oranda satışa sunulması dikkat çekti. Tropik alan vadeden bu alan aynı zamanda yatırımcılara da farklı bir seçenek sunuyor. 

Asgari ücrete yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın başkanlığını yapacağı Asgari Ücret Komisyonu'nun ilk toplantısı için sorgulamalar başladı. Yeni asgari ücretin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Bu kapsamda, olası yüzde 17.55, yüzde 29.31 ve yüzde 40’lık artışlar tek tek hesaplandı.

Sevgililer günü indirimi başladı! Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var! Sirius 7 Şubat 2023 fiyat listesi

En önemli günlerden biri olan 14 Şubat sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevdikleri için hediye arayanlar indirimleri takip ediyor. Sirius pırlantada sevgililer günü indirimi başladı.  Yüzde 40 indirim! Küpeden yüzüğe ne ararsan var!

40 dakikalık yol 15 dakikaya düşüyor! Yarın resmen açılıyor! Bakanlıktan sürücülere müjde!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Diyarbakır şehir geçişini 4 kilometre kısaltacak olan ve seyahat süresini 40 dakikadan 15 dakikaya düşüren Diyarbakır Güneybatı Çevre Yolu'nun yarın hizmete açılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kütahya Porselen fincan takımlarında yüzde 40 indirim! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022

Her kesimden tüketiciye hitap eden Kütahya Porselen ‘Büyük Sonbahar İndirimi’ fırsatlarıyla karşımızda. Çay ve kahve grubunda sepette net yüzde 40 indirim sizleri bekliyor.

İBB Meclisi'ndeki yüzde 40'lık indirim İmamoğlu'nu sinirlendirdi: Veto edeceğim

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün AK Parti ve MHP'nin oylarıyla geçen ve öğrenci akbillerine yüzde 40'lık zammın geri çekilmesini ön gören belediye yasasını veto edeceğini söyledi.

İBB Meclis'te İETT'den güzel haber! Öğrencilere yüzde 40'lık zam geri çekildi! Sivil tek geçiş de indi mi? İşte yanıtı

İBB'nin bugünkü meclisinde öğrencilere yapılan yüzde 40'lık oranında zam geri alındı. Peki, tek geçiş biletlerde de düşüş oldu mu? Tek geçişin fiyatı da indi mi? Detaylar haberimizde...

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

emette 40 hektarlık alan yandı Haberi

emette 40 hektarlık alan yandı

Kütahya'nın Emet İlçesi'ne bağlı Uzunçam Köyü yakınlarında dün öğlen saatlerinde başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Belirlemelere göre 40 hektarlık alanın yandığı belirtildi.


Emet İlçesi Uzunçam Köyü yakınlarında dün saat 15.30 sıralarında bilinmeyen nedenle  çıkan orman yangını bu sabaha karşı kontrol altına alınabildi. Yangına, Emet İlçesi orman ve belediye yangın ekiplerinin yanı sıra Hisarcık, Tavşanlı, Gediz, Simav, Kütahya, Uşak ve Manisa'dan gelen orman ekipleri, 30 arazöz, 2 helikopter ve 1 uçak ile çok sayıda iş makinaları ile müdahele etti. Rüzgarın etkisi ile hızla yayılan yangında havadan ve karadan söndürme çalışmalarına çok sayıda kişi de katıldı. Müdahale sırasında dumandan etkilenen personele ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Havanın kararması ile havadan müdahele yapılamayan yangın, gecede devam etti. Rüzgar sebebiyle Kontrol altına alınmakta...