05 / 05 / 2024

emfed emlak federasyonu çalışmaları

emfed emlak federasyonu çalışmaları

EMFED, Muğla ve Ege'de emlakçılıktaki pürüzleri gidermek adına Emlak Federasyonu kurmak için çalışmalara başladı.

Alman Emlak Federasyonu: Konut krizi göründüğünden daha derin!

Alman Emlak Federasyonu (ZIA) yayımladığı raporda ülkede yaşanan konut krizinin göründüğünden daha derin olduğunu belirterek, 2027 yılında 830 bin konut açığının olabileceğini kaydetti.

Konut alımında Rusya Federasyonu vatandaşları zirvede!

Emlak uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada yabancılara yapılan konut satışları Ocak-Ekim döneminde 55 bin 21 olduğunu ve bu satışlardan yüzde 20’si yani 11 bin 334’ü Rusya Federasyonu vatandaşlarına yapıldığını söyledi.

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Sahte emlak ilanlarına dikkat!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TİNEMOD) Başkanı Ayhan Taflan internet sitelerindeki sahte emlak ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emlak Müşavirleri Federasyonu'ndan kira açıklaması!

Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkan V. Mehmet Sert, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kira artışları ile ilgili açıklamalar yaptı.

EMFED'ten Milas Tapu Müdürlüğüne tepki!

Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED), Milas Tapu Müdürlüğüne giden bazı emlak ofisi ve emlak danışmanlarının yasadığı sıkıntılar nedeniyle Milas Tapu Müdürlüğü'ne tepki gösterdi. 

Ege'de Emlak Federasyonu kurulacak!

EMFED, Muğla ve Ege'de emlakçılıktaki pürüzleri gidermek adına Emlak Federasyonu kurmak için çalışmalara başladı.

Gayrimenkul sektöründeki fiyat artışı emlakçı ve alıcıyı mağdur ediyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan yaptığı açıklamada "Mal sahipleri ve müteahhitler sürekli fiyat artırımına gidiyorlar. Anlaşma yapılan fiyat üzerinden pazarlık bozuluyor. Bu durum hem emlakçıyı hem de alıcıyı mağdur ediyor." diye konuştu.

Emlak sektöründe yatırım fırsatı!

Kurumsal Emlak Danışmanları- KED ve Emlak Müşavirleri Federasyonu EMFED Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Sert ve Milas Gayrimenkul ofis brokeri Şenol Sandal sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

EMFED'den emlak portallarına çağrı! 

EMFED, Zingat, Sahibinden, Emlakjet gibi emlak portallarına, mücbir sebebin önemsenerek en az 6 aylık üyelik aidatlarının alınmaması konusunda çağrıda bulundu...

EMFED'den emlak danışmanlarına bilirkişilik müjdesi!

EMFED 'in öncülüğünde meslektaşların tekrar bilirkişilik listelerine alınmaları için yapmış oldukları çalışmalar ve Bilirkişilik Daire Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Emlak Danışmanlarının tekrar listeye alınmaları ve bilirkişilik yapmalarının önü açıldı.

Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde düzenlemeler yapılmalı!

Ticaret ve Sanayici İş Adamları Derneği –TÜRKSİAD Başkanı ve aynı zamanda Emlak Müşavirleri Federasyonu –EMFED Genel Başkan Yardımcısı olan Mehmet Sert  geçtiğimiz hafta iş dünyasına yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi. 

İlhan Kurt: Emlak sektöründe çıta yükselecek!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, emlakçılık sektörünün kurallarını yeniden belirleyecek kanunun yasalaşmasıyla sektörde çıtanın yükseleceğini belirtti.

emfed emlak federasyonu çalışmaları Haberi

emfed emlak federasyonu çalışmaları

Emlak Müşavirleri Federasyonu EMFED  yönetim kurulu üyeleri  , EMFED Başkanı Zülfikar Soyvural, EMFED Başkan Yardımcısı Metin Sığırtmaç, EMFED   Başkan Yardımcısı Mehmet Sert  ile emlak sektörünün duayenleri Bodrum Hikmet Emlak Ofis Brokerı  Hikmet Topan  ve  Milas Gayrimenkul Ofis Brokerı Şenol Sandal  ile Muğla Altaş Emlak Ofis Brokerı Gürkan Altaş  ile birlikte Muğla’da göreve yeni başlayan  bürokratlara ziyarette bulundu.

EMFED YÖNETİM KURULU BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCILARI  MUĞLA ‘DAN SEÇİLDİ  

Merkezi İstanbul’da olan ve sektörün en eski  emlak mesleki  sivil toplum kuruluşlarından oluşan  Emlak Müşavirleri Federasyonu EMFED  yönetimi,  Federasyon tüzüğü ve teamüller gereği her seçim ve görev dönemi  federasyonu oluşturan meslek kuruluşları tarafından sırasıyla Başkanlığa ve yönetime seçiliyor.

Son seçimde federasyonun yapılan genel kurul seçiminde göreve  seçilen  Muğla ekibi olarak EMFED Federasyon Başkanlığına Marmaris Emlakçılar...