16 / 05 / 2024

Emily Smith

Emily Smith

Dünyaca ünlü 'lifestyle' dergisi Monocle Avrupa'daki üçüncü ofisini İstanbul'da açıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı röportajla Türkiye’de ses getiren derginin, Londra, Zürih, Toronto, New York, Hong Kong ve Tokyo'da da ofisi bulunuyor.

Emily Kernan Rafferty kimdir? Emily K. Rafferty kaç yaşında?

Emily Kernan Rafferty, müzelerin önde gelen isimlerinden biri olarak tanınan bir yönetici ve kültür aktivistidir. Metropolitan Sanat Müzesi'nin ilk kadın başkanı olan Emily K. Rafferty kimdir? İşte ayrıntılar...

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali gıda fiyatlarına nasıl yansıyacak? Yeni zamlar kapıda mı?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaştan ötürü dünyada milyarlarca insan ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Özellikle gıda temin etme konusunda. ABD merkezli gıda ve tarım analisti Alex Smith konuya ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

Roger Smith'den Kanal İstanbul yorumu!

Türkiye gündeminden düşmeyen Kanal İstanbul projesi, deprem hakkında da düşündürmeye başladı. Ünlü Jeolog Roger Smith, Kanal İstanbul projesi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Emily Ratajkowski komşularıyla kavgalı!

Geçtiğimiz günlerde kiralarını ödemedikleri haberleriyle gündeme gelen ABD’li ünlü model Emily Ratajkowski ve eşinin, evde geç saatlere kadar yaptıkları partiler komşularıyla arasını açtı..

Emily Ratajkowski'nin 120 bin dolar kira borcu var!

İngiliz manken Emily Ratajkowski, ABD'nin New York kentinde yaşadığı dairenin sahibini çileden çıkardı. Emily Ratajkowski'nin 120 bin dolar kira borcu bulunuyor.

Emily Ratajkowski 2 milyon dolara ev aldı!

Son dönemin en gözde modellerinden olan Emily Ratajkowski kazancının büyük bir kısmını yeni evine yatırdı.

Uçak hurdasından lüks ev yaptılar!

İngiltere’de yaşayan David Palmer ile mobilya tasarımcısı kızı Emily Palmer, hurda olan uçak bölmelerinden lüks bahçe evleri tasarladı. İşte o evler...

Kendall Jenner 6,5 milyon dolara ev aldı!

Kardashian familyasının en küçük elemanı, 20 yaşındaki model Kendall Jenner, oyuncu çift Emily Blunt ve John Krasinski’nin muhteşem evini satın aldı. İşte ünlü modelin evinden manzaralar...

Mimar William James Smith eserlerini kitapta topladı!

İstanbul’daki pek çok tarihi binada imzası olan İngiliz mimar William James Smith, cam ve demiri uyumlu bir biçimde kullanarak Osmanlı topraklarında bir ilki başardı. Sultan Abdülmecid’in de takdirini kazanan mimarın eserleri bir kitapta toplandı.

Eriş Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eriş Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 70 bin TL sermaye ile Levent'te Emily Catherine Vickers tarafından kuruldu.

Taksim AKM'nin yeni proje detayı belli oldu!

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture’ın Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yaptığı ‘İstanbul Kültür Merkezi’ adlı proje, World Architecture News’ın düzenlediği WAN Ödülleri’nde birinci seçildi.

Emily Blunt ve John Krasinski'nin evleri 8 milyon dolara satışta!

Altın Küre ödülllü İngiliz aktris Emilia Blunt ve eşi John Krasinski, minik kızları Hazel ile birlikte yaşadıkları Hollywood'daki evlerini satışa çıkardı. Ailenin istediği fiyat, 8 milyon dolar!

Emily Smith Haberi

Emily Smith

Dünyaca ünlü 'lifestyle' dergisi Monocle Avrupa'daki üçüncü ofisini İstanbul'da açıyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaptığı röportajla Türkiye’de ses getiren derginin, Londra, Zürih, Toronto, New York, Hong Kong ve Tokyo'da da ofisi bulunuyor.


Hurriyet.com.tr’nin sorularını yanıtlayan Monocle Halkla İlişkiler Müdürü Emily Smith 2014 yılının ocak ayı sonlarına doğru derginin Türkiye’de bir ofis açacağını açıkladı. 



2007’DEN BERİ ÇIKIYOR

Londra’da ve Zürih’te bir ofisi olan Monocle 2007 yılından beri çıkıyor. Dünya üzerinde 6 ülkede ofisi olan Monocle Winkontent Ltd. tarafından basılıyor. Derginin kurucusu ise Financial Times gazetesi köşe yazarı Tyler Brûlé. Dünyaca ünlü ABD televizyonu CBC’in ünlü muhabiri Harry Forestell dergiyi “Foreign Policy ve Vanity Fair”ın karışımı olarak tanımlıyor. Derginin Genel Yayın Yönetmeni ise Andrew Tuck.


RADYO YAYINI DA VAR

Dergi 2011 yılında Bloomberg televizyonuna bir haber...