06 / 05 / 2024

Emin Doğar

Emin Doğar

Dalmaçya Dış Cephe Mantolama İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Doğar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Birlikten İzmir Doğar kampanyasıyla alınan 84 dairenin kuraları çekildi!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yaşamını yitirenlerin aileleri için iş dünyasını temsil eden sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla satın alınan 84 daire, kurayla hak sahiplerine verildi.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

TOKİ Sivas Doğanşar’da 608 bin TL'ye ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Sivas Doğanşar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Doğanşar 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkaya Reklam İnşaat Tekstil Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emin Doğan tarafından kuruldu.

Arron İnşaat Plastik Hırdavat Bijuteri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arron İnşaat Plastik Hırdavat Bijuteri Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Emin Doğan tarafından kuruldu.

İzmirli depremzedelere 120 yeni konut müjdesi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptığı açıklamada İzmirli depremzedeler için başlatılan  "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 120 konut için ihaleye çıkıldığını dile getirdi.

İzmir iş dünyası, ailelerini kaybeden depremzedeleri ev sahibi yapacak!

İzmir iş dünyası tarafından başlatılan "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla depremde hayatını kaybedenlerin ailelerinin ev sahibi yapılması planlanıyor.

Emin Doğar Haberi

Emin Doğar

Dalmaçya Dış Cephe Mantolama İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Doğar tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Dalmaçya Dış Cephe Mantolama İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara dış ve iç cephe izolasyonu, çatı izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış ve iç cephe kaplama işleri,  her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. ç. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü...