05 / 05 / 2024

Emin Erel

Emin Erel

Ego İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Erel ve Gökhan Özataç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Sarıyer, Yeni Mahalle Mahallesi, Yeni Mahalle Caddesi'nde kuruldu.

Ego İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Erel ve Gökhan Özataç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Sarıyer, Yeni Mahalle Mahallesi, Yeni Mahalle Caddesi'nde kuruldu.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor!

Bağcılar'da kentsel dönüşüm emin adımlarla sürüyor. Bağcılar'da Kentsel Dönüşüm Projesi emin adımlarla devam ediyor. Bağcılarlıların destek verdiği Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanları kurmak için yıkımlar yapılıyor.

Mehmet Emin Timur kimdir?

Bartın Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur kimdir? Mehmet Emin Timur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Emin Timur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Emin Timur...

1975 yılında Eminönü ve Galata'daki düzensizliğe son verilecekmiş!

1975 yılında İstanbul Belediye Ahmet İsvan, Eminönü Meydanı ve Galata Köprüsü'nde incelemeler yapmış. Düzensizliğe son verilecek diyen İsvan, iskelelerin bulunduğu yerin otobüs durağı olacağını söylemiş.

Emin Çakmak: Sağlık turizminde hedef 3. yaş grubu!

SAĞLIK turizminde sayısal bakımında dünyada 5'inci gelirde ise 3'üncü sırada yer alan Türkiye, liderliğe oynuyor. GHTC Global Dünya Sağlık Turizm Konseyi Dönem Başkanı Emin Çakmak konuyla ilgili açıklama yaptı...

Emin Evim 2015 yılında vites yükseltecek!

Afyon'da 150 milyon dolarlık termal otel, Erzurum'da ise 80 milyon dolarlık AVM yatırımında gün saydıklarını belirten Emin Evim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün 2015 yılının vites yükseltme yılı olacağını söyledi.

1967 yılında Eminönü'ne iki yaya üstgeçidi yapılacakmış!

1967 yılında yeniden tanzim edilen Eminönü Meydanı'nda iki yaya üstgeçidi yapılması kararlaştırmış. Ticaret Bankası tarafından inşa edilecek olan geçitler 500 bin liraya mal olacakmış. Geçitlerin altında da dükkanlar açılacakmış.

1967 yılında Eminönü Meydanı inşaatı devam ediyormuş!

1967 yılında Eminönü'nü Sirkeci'ye bağlayan ikinci yol inşaatı devam ediyormuş. Meydanda çok az bir işçi çalışıyormuş. Haşim İşcan çalışmaların aksamadığını, normal olarak devam ettiğini belirtmiş.

1966 yılında Eminönü - Beyazıt yolu için istimlaklere başlanmış!

1966 yılında, Eminönü - Beyazıt yolunun yapılması için Belediye gerekli hazırlıklara başlamış. 58 bina istimlak edilecekmiş. Belediye bütçesinden istimlak bedeli olarak 5 milyon 700 bin lira ayıracakmış.

1966 yılında Sirkeci - Eminönü arasındaki onarım 70 milyona mal olacakmış!

1966 yılında Sirkeci ile Eminönü arasında, Denizcilik Bankası'na ait binaların yıkım işi 130 bin liraya ihale edilmiş. Burada 70 milyon lira sarfıyla yeni binalar yapılacakmış.

Emin Ucuz: Arap ülkeleri ile ihracat artacak!

TÜRKİYE ve Arap ülkeleri arasındaki ticaret hacminin artırılması için 20'ye yakın ülkeden 500 iş insanının bir araya geldiği Türk Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi'nde Türk Arap İş Adamları Derneği Genel Başkanı Emin Ucuz konuştu...

1939 yılında Eminönü'ne 13 parça emlak istimlak edilecekmiş!

Reşat Altın'ın 15 liraya satıldığı 1939 yılında, Eminönü'nde yıktırılan Valide Han arkasında 13 parça emlak istimlak edilecekmiş. İstimlak edilecek 13 gayrimenkule sadece 110 bin lira kıymet biçilmiş.

1965 yılında Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış!

1965 yılında, trafik tıkanıklığını halletmek üzere, Beyazıt - Eminönü yolunun açılmasına başlanacakmış. Belediye, Beyazıt Meydanı ile Eminönü'nü birbirine bağlayacak yol için bütçesine 1 milyon liralık tahsisat koymuş.

Emin Erel Haberi

Emin Erel

Ego İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emin Erel ve Gökhan Özataç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Sarıyer, Yeni Mahalle Mahallesi, Yeni Mahalle Caddesi'nde kuruldu.


Ego İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...