30 / 04 / 2024

emin inşaat wings towers

emin inşaat wings towers

Wings Towers'ın mimari de oluşturduğu üst standartı, Emin inşaatın şantiye tecrübesi ile hayata geçireceklerini kaydeden Bayram Türkmen, bu projenin bölge için yeni bir vitrin olacağını belirtti.

Eminönü’ndeki İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatına tepki! Bölgenin silüetini bozuyor!

Eminönü’nde sahil kesiminde süren İstanbul Ticaret Üniversitesi inşaatı, bölgenin tarihi görüntüsünü bozarken; uzmanlar silüeti bozan inşaatın bir an önce durdurulması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Emin İnşaat Goda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Koca ve Mehmet Ali Koca ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de inşaat sektörü büyüyor!

TÜRKİYE ekonomisi  dengeli büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor. En çok büyüme gösteren alanlardan bir olan inşaat sektöründe ise yüzde 6.8'lik artış yaşandı. 

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın inşaatı başladı!

14 istasyondan oluşan Eminönü - Alibeyköy Tramvay Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Tramvay hattının 3 yılda tamamlanması planlanıyor...

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

"Her yerde metro, her yere metro" hedefi ile çalışmalarına devam eden İBB, İstanbul'da 16 metro hattı inşa ediyor. Üsküdar, Halkalı, Başakşehir, Eminönü.. Peki bu metrolardan hangisi sizin evinizin bulunduğu ilçeden geçiyor? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 16 metro hattı!

Türkiye, inşaat sektörüyle 2023 hedeflerine ilerliyor!

İnşaat sektörü istikrarını sürdürüyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Ülkemiz, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörü ile 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor'' diye konuştu.

Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatı ihaleye çıkıyor!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), Eminönü Talı Köşkü Caddesi'nde yer alan Tarihi Taş Hanı Binası'nın rekonstüksiyon inşaatını ihaleye çıkıyor. İhale için son teslim tarihi 4 Nisan 20107 günü saat 15:00 olarak belirlendi.

2016'da inşaat ve tarım sektöründe kaos yaşanabilir!

MHP Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Emin Haluk Ayhan, dün Alanya'da Rus krizinin yansımalarını araştırdılar, Alanya Belediyesi, ALTSO ve ALTİD'ten "Turizm, inşaat ve tarım sektörlerinde ciddi bir kaos yaşanabilir" yanıtını aldılar.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da daire fiyatları 227 bin TL'den başlıyor!

Emin Şirketler Grubu bünyesindeki Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul projesinde 1 + 1, 2+1, 3+1 konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Emin İnşaat Ahenk İstanbul'da 60 ay 0 faizle!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konutlar %30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Emin Batmazoğlu inşaat mağdurlarıyla toplantı gerçekleştirdi!

Parasını ödedikleri evleri teslim alamayan inşaat mağdurlarının gerçekleştirdiği eylemden sonra Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu mağdurları Esenyurt Belediye Meclis Salonu'na davet ederek sıkıntılarını dinledi...

emin inşaat wings towers Haberi

emin inşaat wings towers


Endüstriyel yapılarla inşaat sektöründe önemli bir oyuncu olarak ismini duyuran Emin İnşaat, özel konut projeleri ile sektördeki faaliyetlerini hızla sürdürüyor 


Fabrika, depo, iş merkezi gibi birçok ticari ve endüstri yapı konusunda projeler hayata geçiren Emin inşaat özel konut projeleri için kolları sıvamış durumda. İnşaat sektöründe 17 yıldır faaliyet gösteren şirket, İstanbul Anadolu yakasında, Pendik, Kartal, Maltepe semtlerinde modern projeler hayata geçirme hedefinde. Emin inşaatın bu zamana kadar hep nitelikli projeler içerisinde yer aldığını kaydeden şirketin yönetim kurulu başkanı Bayram Türkmen, özel konut alanında da bu çizgiyi sürdüreceklerini belirtti. 


Bayram bey, Emin inşaatı ve sizi yakından tanıyabilir miyiz? 

Sektöre 1984 yılında Üniversiteden mezun olduktan sonra bir inşaat şirketinde çalışarak girdim. Bu şirkette uzun yıllar çalışan ve ortak olarak çalıştıktan sonra kendi şirketimi kurdum. 

İlk...