18 / 05 / 2024

Emin Kamış Yapı iletişim

Emin Kamış Yapı iletişim

Emin Kamış Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Such, Emin Kamış ve Nilgün Kamış tarafından kuruldu.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Emin Delbe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Emin Delbe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Delbe tarafından kuruldu.

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kam Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Emre Emin, Ömer Yıldırım ve Tanzer Çebi ortaklığında kuruldu.

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İkam Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Öztürk ve Mazhar Yalçin ortaklığında kuruldu.

İstanbul Evkon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Evkon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Sümbül tarafından kuruldu.

AFAD: Evinizin sağlamlığından emin olun!

Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), 1-7 Mart "Deprem Haftası" dolayısıyla yapılan çağrıda, "Evinizin sağlamlığından emin olun" dedi.

Mehmet Emin Birpınar: Sürdürülebilir yapılar inşa etmek gerekiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Türkiye'de enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 35'inin binalardan kaynaklandığını belirtti. Birpınar, "Hava kalitesi yüksek, su ve enerjiyi etkili kullanan, sıfır atık sistemi kullanan akıllı binaların yapılması gerekiyor." dedi...

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

Emin Grup organik tarımda büyüyecek!  

Emin Grup, organik tarıma yatırım yapıyor. Emin Grup yetkilileri, "Biz arazileri toplayıp buna kira verme yoluna gidiyoruz. Konya bölgesinde çok büyük meyve ve domates ekimi olmaya başladı. Bu yatırımlarla ilgili elbirliği sistemi yapıyoruz." şeklinde konuştu..

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Emin Kamış Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Kamış Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Such, Emin Kamış ve Nilgün Kamış tarafından kuruldu.

Emin Kamış Yapı iletişim Haberi

Emin Kamış Yapı iletişim

Emin Kamış Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Such, Emin Kamış ve Nilgün Kamış tarafından kuruldu.

Emin Kamış Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık...