05 / 05 / 2024

emin sazak analiz raporu

emin sazak analiz raporu

TMB Başkanı Emin Sazak, Türkiye ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde yüzde 4,4 ile beklentilerin üzerinde büyümesinin ve inşaat sektörünün ikinci çeyrekteki büyümesinin ise yüzde 7,6'ya ulaşmasının olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Aspat Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aspat Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Mehmet Emin Sazak ve Müge Aygar ortaklığında kuruldu.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiraları fırlattı!

Elbirliği sistemiyle ev almak isteyenlerin umudu olan ve şimdiye kadar 10 bin 73 kişiyi konut sahibi yapan Emin Şirketler Grubu, yeni ve yaşanabilir alanlar inşa etmek için kollan sıvadı.

Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Tramvay hattı geliyor! İhalesi 2 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı projesi ihale sürecine girdi. 12 kilometrelik Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü tramvay hattı projesi 2 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarılıyor...

1937 yılında Eminönü Halkevi için yeni bir bina yapılacakmış!

1937 yılında Eminönü Halkevi için yeni bir bina inşa edilecekmiş. Bina eskisi Halkevi binasının hemen yanına yapılacakmış ve yeni bina faaliyete geçtiğinde eski bina yıkılacakmış!

Fikirtepe'de üçüncü adada dönüşümü Emin Evim gerçekleştirecek!

Fikirtepe'deki üçüncü adada proje geliştirmek için 3 firma birbiriyle yarışa girdi. Üçüncü adada proje geliştirmek isteyen Başarır İnşaat, Emin Evim ve Doğa Yatırım firmaları arasında seçim gerçekleşti.

Emin Otomotiv Ahenk İstanbul ödemeleri!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü' nde konumlanan Emin Otomotiv Ahenk İstanbul ödemelerine haberimizin içersinde yer veriyoruz.Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçenekleri yer alıyor...

Emin Haluk Ayhan: Konuttaki gelişmeler kaygı verici düzeyde!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan , İpotekli konut kredisiyle yapılan satışların 45 bin 270’den, 29 bin 760’a düştüğünü belirterek, satılan her 100 konuttan 44’ünün üç büyük ilde olduğunu bildirdi.

Emin Haluk Ayhan: Konuttaki gelişmeler kaygı verici!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan , İpotekli konut kredisiyle yapılan satışların 45 bin 270’den, 29 bin 760’a düştüğünü belirterek, satılan her 100 konuttan 44’ünün üç büyük ilde olduğunu bildirdi.

Yüzme suyu analiz sonuçlarında, 1152 nokta uygun çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı çalışmalar sonucunda yüzme suyu analiz sonuçlarında, 1152 nokta uygun çıktı. 2017 Yılında, denize kıyısı bulunan tüm illerde deniz çöpleri stratejik eylem planları uygulanacak.

Süleyman Sazak ve Mina Onay Sazak villalarını otele çevirdi!

Mina Onay Sazak ve eşi Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak, kendilerine ait villaları 26 oda ve 62 yataklı butik otele çevirdi.

Mina Onay Sazak ve Süleyman Sazak villalarını otele çevirdi!

Mina Onay Sazak ve eşi Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak, kendilerine ait villaları 26 oda ve 62 yataklı butik otele çevirdi.

Emin Sazak: Hazine garantisi iyi kullanılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği eski Başkanı Emin Sazak iyi planlanmamış yatırımlara, daha sonra finansman arayışları sırasında mali tavizler verilmek zorunda kaldığını belirterek bunun "kredibilite kaybına yol açtığı" uyarısında bulundu

Serkan Emin: Türkiye'de kendi enerjisini üreten 69 bina var!

Altensis Danışmanlık yetkilisi Serkan Emin "Türkiye'de kendi enerjisini üreten 69 bina var. Ama hâlâ dünyanın gerisindeyiz' dedi Serkan Emin, "Çevreci binaların İstanbul'da olmasının en büyük sebebi şehrin nüfusu ve iş gücü" dedi.

emin sazak analiz raporu Haberi

emin sazak analiz raporu

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Emin Sazak, yaptığı yazılı açıklamada küresel sistemdeki belirsizliklerin devam ettiğini, risk sarkacının siyaset üe ekonomi arasında gidip geldiğini belirterek, "IMF'nin 8 Ekim tarihli 'Dünya Ekonomik Görünüm Raporu'nda küresel ekonominin büyüme beklentilerinin 2013 için yüzde 3,6'dan yüzde 2,9'a, 2014 için yüzde 4,1'den yüzde 3,6'ya indirilmiş olması bu 'git-gel' lerin bedelsiz olmadığına işaret etmektedir" ifadesini kullandı. Gelişmekte olan ülkelerde ise rüzgarın ters yönde estiğini ve büyümenin hız kestiğini vurgulayan Sazak, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu bu ülkelerin dış tehditlere karşı koymaktaki başanlarının dünyada olup bitenleri doğru okumalarına ve ekonomilerinin zafiyetlerini yönetebilmelerine bağlı olacağını kaydetti. Sazak, sanayi üretiminin artması, inşaat sektöründeki üretim artışının özel sektör kaynaklı olmasının, dış ticaretin büyümeye net katkısının negatiften pozitife dönmesinin de aynı derecede...