26 / 05 / 2024

emine eroğan okul açılışı

emine eroğan okul açılışı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Ailede, anaokulunda, ilkokul ve sonrasında iyi eğitim alan çocukların aydınlık geleceğimizin mimarları olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Velileri üzecek haber; Okul kıyafetlerine yüzde 60 zam

Yaklaşan okul açılışı öncesinde, velileri endişelendiren bir haber geldi. 11 Eylül'de başlayacak olan okul dönemi maratonunda, okul kıyafetlerinin fiyatları geçen yıla göre yüzde 60 arttı. Yükselen maliyetler, hem satıcıları hem de velileri şikayet ettiriyor.

Bu yıl okul çantaları en ucuz 1.000 TL'ye dolacak! Kırtasiye ürünlerinde yüzde 75 yükseliş! 

Okulların açılmasına günler kala, velilerin okul alışverişi telaşları başladı. Kırtasiye malzemelerinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 40 ile 75 arasında artış yaşanırken bu sene bir okul çantasını doldurma maliyeti en az 1.000 TL olacak.

Togg T10X’in Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ortaya çıktı!  İşte o rakam...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edilen Anadolu rengindeki Togg'un plakası sisteme girilince ödenecek olan MTV'de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Son Dakika! Togg, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a teslim edildi Plaka detayı dikkat çekti!

Türkiye'nin ilk yerli ve elektrikli otomobili TOGG, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. 'Anadolu' renginde olan TOGG'daki plaka detayı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

Taksim AKM açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Ankara'dan İstanbul'a geldi ve Cumhuriyet'in 98. yılında hizmete açılan AKM binasındaki törende yer aldı.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

TOKİ'den Çanakkale Biga ve Çan'a 4 yeni okul! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale'nin Biga ve Çan ilçelerinde 4 yeni okul inşa edecek.

Ataköy'de okul arazisi şantiye oldu!

İstanbul Ataköy’deki Carya Turizm’e ait arazide Özyazıcı İnşaat’ın müteahhitliğini yaptığı lüks rezidans projesinde okul krizi yaşanıyor. 

Mihrişah Valide Sultan İmareti açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Eyüpsultan'da, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Mihrişah Valide Sultan İmareti'nin açılışını gerçekleştirdi.

Son 2 yılda 2 bin 805 yeni okul inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son iki yılda ilk ve ortaöğretimde 2 bin 805 yeni okul, 15 bin yeni derslik inşa ettik, 87 bin 681 öğretmen ataması yaptık." dedi.

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

emine eroğan okul açılışı Haberi

emine eroğan okul açılışı

Emine Erdoğan, Keçiören TOGEM Ali Ağaoğlu ile Sabahat Mevlüt Akbunar okullarının açılışını gerçekleştirdi. 


TOGEM'in 2006'da kurulduğunu ve o günlerde ekilen tohumların, fidanların bugün meyvelerini topladıklarını ifade eden Erdoğan, TOGEM öncülüğünde 475 anasınıfının çocuklarla buluştuğunu, hizmet vermeye başladığını anlattı. 


Tüm projelerini adeta çocuk gibi büyütüp hassas davrandıklarını, göz nurlarını döktüklerini, emeklerini, güçlerini bu kurumlara aktarmaya çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, destek, dayanışma ve birlik mesajları verdi.


Çocukların, evde olduğu kadar okullarda da erken yaşlarda doğru şekilde eğitilmesi gerektiğine dikkati çeken Erdoğan, dayanışma, bir arada yaşama ve hoşgörünün evde anlatılmasını, pratiğinin de anaokullarında yapılmasını istedi.


"O minicik eller, o küçük yürekler, sevgiye, bilgiye aç dimağlar, anaokullarında milli ve manevi değerlerimizle yoğrulmalı" diyen Emine Erdoğan, "değerler eğitimi"'nin, eğitimin en önemli aşaması olduğunu vurguladı.


-"Çok küçük yaşlarda hoşgörüyle tanışan...